Suomen Kädentaidot

Medialle

Viestinnän yhteystiedot

Jenna Antila

tiedottaja
p. 040 172 1188
jenna.antila(at)tampereenmessut.fi
@Jenna_messuaa

Tanja Järvensivu

tapahtuma- ja viestintäpäällikkö
p. 0207 701 205, 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
@TanjaJarvensivu


Median akkreditoituminen

Ennakkoon

Ennakkoon akkreditoituneet noutavat vahvistusviestiä vastaan sisäänpääsyyn oikeuttavan PRESS-rintamerkin pääsisäänkäynnin PRESS/Esiintyjät-palvelutiskiltä saapuessaan messuille. Tampereen Messujen PRESS-rintamerkki on henkilö- ja tapahtumakohtainen. Akkreditoidu ennakkoon 15.11.2017 mennessä! Huomioithan, että BLOGISTIT ILMOITTAUTUVAT ERILLISELLÄ LOMAKKEELLA (ALLA)!

Akkreditoidu tästä

Paikan päällä

Mikäli et ole ilmoittautunut etukäteen, voit akkreditoitua messujen aukioloaikoina paikan päällä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa Press/Esiintyjät-palvelutiskillä. Varauduthan esittämään press-korttisi, kiitos!

Blogistien ilmoittautuminen vain ennakkoon

Huomioithan, että blogistit ilmoittautuvat vain ennakkoon. Lomake on auki 1.11. asti ja ilmoittautumiset käydään läpi yksitellen. Hyväksytyt blogistit saavat vahvistuksen 3.11. mennessä.

BLOGISTI-rintamerkillä pääset messuille kaikkina messupäivinä pe–su. BLOGISTI-sisäänpääsy oikeuttaa yhden henkilön maksuttomaan vierailuun messuilla, ja edellyttää kirjoittamista messutapahtumasta ennen tai jälkeen tapahtuman. Varaudu esittämään henkilöllisyystodistuksesi väärinkäytösten ehkäisemiseksi.

Täytä lomake tästä


Linkit

Lehdistötiedotteet »

Materiaalipankki »


Sosiaalinen media

Twitter »

Facebook »

Instagram »

LinkedIn »