Suomen Kädentaidot

Medialle

Viestinnän yhteystiedot

Saka Paavolainen
MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ
p. 041 731 7715
saka.paavolainen[at]tampereenmessut.fi


Median akkreditoituminen

Ilmoittautuminen päättynyt

Ennakkoon akkreditoituneet saavat vahvistusviestiä vastaan PRESS-passin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa sijaitsevasta PRESS-huoneesta. 

Paikan päällä

Mikäli et ole ilmoittautunut etukäteen, voit akkreditoitua messujen aukioloaikoina paikan päällä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen PRESS-huoneessa. Varauduthan esittämään press-korttisi, kiitos!


Vaikuttajien akkreditoituminen vain ennakkoon

Ilmoittautuminen päättynyt

Vaikuttajien akkreditoituminen tapahtumaan 2023 on päättynyt.

Suomen Kädentaidot -messutapahtuma toivottaa kaikki käsityöalan sosiaalisen median vaikuttajat ja podcastaajat tervetulleiksi vuoden odotetuimpaan käsityöalan tapahtumaan. Sometilin seuraajamäärää, suosiota tai kokoa ei ole rajoitettu laisinkaan, vaan kaikki sosiaalisen median vaikuttajat ovat tervetulleita tapahtumaa.

Tarjoamme kaikille vaikuttajille maksuttoman sisäänpääsyn messutapahtumaan ja ilmaisen narikan VAIKUTTAJA-passia näyttämällä. VAIKUTTAJA-passi on noudettavissa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteeltä. Oikea asiointipiste on merkitty ohjekyltillä.

Messujen aikana PRESS-huone on varattu vain median edustajille. Narikka on maksuttomasti käytössä VAIKUTTAJA-passia näyttämällä.


Linkit

Lehdistötiedotteet »

Materiaalipankki »


Sosiaalinen media

Facebook »

Instagram »