Ryhmäkävijät | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

Ryhmäkävijät

Järjestä messuvierailu kokoamalla ryhmä harrastajapiiristä tai ystävistä ja tule viettämään iloinen messupäivä Suomen Kädentaidot -messuilla!

Miten se toimii?

  • Messuille voi hankkia ryhmälippuja, kun ryhmässä on vähintään 10 henkilöä
  • Liput ostetaan kerralla koko ryhmälle ennakkoon

Ryhmänjohtajana olet oikeutettu maksuttomaan sisäänkäyntiin messuille! Jos ryhmänne saapuu messuille bussikuljetuksella, on kuljettajanne myös mahdollista vierailla messuilla maksutta asianmukaista korttia näyttämällä lipunmyynnissä. Huomioithan, että samassa bussissa matkustavat kävijät lasketaan yhdeksi ryhmäksi, jolla voi olla vain yksi ryhmänjohtaja.


Osta ryhmäliput ennakkoon

Ryhmäliput messuille voi ostaa, kun ryhmässä on vähintään 10 maksavaa henkilöä. Tilatun määrän lisäksi toimitamme yhden lipun ryhmänvetäjälle veloituksetta.

Lipunmyyntiin »


Järjestätkö bussimatkan alueesi käsityöharrastajille?

Keräämme nettisivuillemme tietoa eri puolelta Suomea järjestettävistä ryhmämatkoista, joille käsitöiden harrastajat voivat osallistua. Kerro meille bussin reitti, aikataulu, matkan kustannukset ja mistä löytyy lisätietoja. Me lisäämme tiedot sivuillemme, jolloin matkanne saa lisänäkyvyyttä!

Tampereen Messujen materiaalipankista löytyy Suomen Kädentaidot -messuista materiaaleja, kuten logoja ja kuvia, joita voit hyödyntää kertoessasi ryhmäkävijöille tulevasta matkasta.

Lähetä tieto messumatkasta Materiaalipankki