Suomen Kädentaidot

Ryhmäkävijät

Järjestä messuvierailu kokoamalla ryhmä harrastajapiiristä tai ystävistä ja tule viettämään iloinen messupäivä Suomen Kädentaidot -messuilla!

Miten se toimii?

  • Messuille voi hankkia ryhmälippuja, kun ryhmässä on vähintään 10 henkilöä
  • Liput ostetaan kerralla koko ryhmälle, joko ennakkoon tai paikan päällä
  • Ryhmälipun hinta on 10 € henkilöltä

Ryhmänjohtajana olet oikeutettu maksuttomaan sisäänkäyntiin messuille! Jos ryhmänne saapuu messuille bussikuljetuksella, on kuljettajanne myös mahdollista vierailla messuilla maksutta asianmukaista korttia näyttämällä lipunmyynnissä. Huomioithan, että samassa bussissa matkustavat kävijät lasketaan yhdeksi ryhmäksi, jolla voi olla vain yksi ryhmänjohtaja.

Ryhmille on lisäksi varattu oma sisäänkäynti, jonka eteen myös linja-autot ohjataan messuille pääsyn helpottamiseksi.


Hyödynnä kampanja ja toimi ajoissa

Saat ryhmällesi yhden ryhmälipun hinnalla kolmen päivän rannekkeen, kun ostat ryhmäliput ennakkoon verkkokaupastamme 30.9.2017 mennessä! 

Osta ryhmäliput


Järjestätkö bussimatkan alueesi käsityöharrastajille?

Keräämme nettisivuillemme tietoa eri puolelta Suomea järjestettävistä ryhmämatkoista, joille käsitöiden harrastajat voivat osallistua. Kerro meille bussin reitti, aikataulu, matkan kustannukset ja mistä löytyy lisätietoja. Me lisäämme tiedot sivuillemme, jolloin matkanne saa lisänäkyvyyttä!

Tampereen Messujen materiaalipankista löytyy Suomen Kädentaidot -messuista materiaaleja, kuten logoja ja kuvia, joita voit hyödyntää kertoessasi ryhmäkävijöille tulevasta matkasta.

Lähetä tieto messumatkasta Materiaalipankki