Suomen Kädentaidot

Ryhmäkävijät

Järjestä messuvierailu kokoamalla ryhmä harrastajapiiristä tai ystävistä ja tule viettämään iloinen messupäivä Suomen Kädentaidot -messuilla!

Miten se toimii?

  • Messuille voi hankkia ryhmälippuja, kun ryhmässä on vähintään 10 henkilöä
  • Liput ostetaan kerralla koko ryhmälle, joko ennakkoon tai paikan päällä

Ryhmänjohtajana olet oikeutettu maksuttomaan sisäänkäyntiin messuille! Jos ryhmänne saapuu messuille bussikuljetuksella, on kuljettajanne myös mahdollista vierailla messuilla maksutta asianmukaista korttia näyttämällä lipunmyynnissä. Huomioithan, että samassa bussissa matkustavat kävijät lasketaan yhdeksi ryhmäksi, jolla voi olla vain yksi ryhmänjohtaja.


Oletko kiinnostunut osallistumaan ryhmämatkalle?

Olemme koonneet eri puolilta Suomea lähteviä ryhmämatkoja, katso lähteekö alueeltasi bussia ja ilmoittaudu matkaan!

Ryhmämatkat »


Osta ryhmäliput ennakkoon

Ryhmälippu 10 € / hlö

Ryhmäliput messuille voi ostaa, kun ryhmässä on vähintään 10 maksavaa henkilöä. Tilatun määrän lisäksi toimitamme yhden lipun ryhmänvetäjälle veloituksetta. Ryhmälippujen hinta on 10 € / kpl, lipputilaukseen lisätään myös maksutapalisä 8,20€ / tilaus. Ryhmälippujen viimeinen tilausajankohta on tiistaina 13.11.2018 klo 24:00. Emme enää postita lippuja, vaan ne ovat noudettavissa messuaikana ryhmänvetäjän nimellä eteläisestä sisäänkäynnistä.

Osta ryhmäliput ennakkoon »


Ryhmäliput paikan päällä

Ryhmälippu 11 € / hlö (ryhmässä vähintään 10 maksavaa henkilöä)
Lipunmyynnissä käyvät maksuvälineenä käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Ryhmille on varattu eteläinen sisäänkäynti, jonka eteen myös linja-autot ohjataan messuille pääsyn helpottamiseksi.


Järjestätkö bussimatkan alueesi käsityöharrastajille?

Keräämme nettisivuillemme tietoa eri puolelta Suomea järjestettävistä ryhmämatkoista, joille käsitöiden harrastajat voivat osallistua. Kerro meille bussin reitti, aikataulu, matkan kustannukset ja mistä löytyy lisätietoja. Me lisäämme tiedot sivuillemme, jolloin matkanne saa lisänäkyvyyttä!

Tampereen Messujen materiaalipankista löytyy Suomen Kädentaidot -messuista materiaaleja, kuten logoja ja kuvia, joita voit hyödyntää kertoessasi ryhmäkävijöille tulevasta matkasta.

Lähetä tieto messumatkasta Materiaalipankki