Suomen Kädentaidot

Tervetuloa messuille

Tervetuloa shoppailemaan, inspiroitumaan ja viihtymään messuille!

Kädentaitoalan ainutlaatuinen ykköstapahtuma vaalii koko pitkän ihanan viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain tähän Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Käsityömessuilla inspiroidutaankin tekemään itse, oppimaan uutta, sekä hankkimaan uniikkeja joululahjoja kuusen alle.

Liput Aukioloajat Saapuminen


Suomen Kädentaidot tarkoittaa laatua, kotimaisuutta ja rakkautta käsitöihin

Kädentaidot on paikka, jossa tavataan muita käsitöistä innostuneita ja tehdään ostoksia satojen näytteille­asettajien osastoilta. Tämä uniikki ostoskeskus on avoinna vain kolmena päivänä vuodessa!

Luvassa on uusia tuotteita ja palveluita, uusia materiaaleja ja ideoita harrastajille, näyttelyitä ja työpajoja, muotinäytöksiä ja esityksiä sekä huippuesiintyjiä ja ilmiöitä!

Näytteilleasettajat Ohjelma


Deli ja käsintehdyt suklaatDeli tarjoaa kotiinviemiseksi lähellä valmistettuja ja kotitekoisia herkkuja

Suomen Kädentaidot -messuijen D-hallin Delialue tarjoilee herkkusuille mm. lähellä valmistettuja sekä kotitekoisia tuotteita kotiinviemisiksi.

D-hallissa sijaitsee myös edellisiltä vuosilta tuttu kuohuviinibaari.

Deli näytteilleasettajat


10 vinkkiä onnistuneeseen messukäyntiin

Suomen Kädentaidot- messuilla käy vuosittain 40 000 ihmistä kolmessa päivässä. Halleja on yhteensä 4 ja yrityksiä lähes 700. Suunnittelemalla päiväsi etukäteen varmistat parhaiten onnistuneen messukäynnin. Olemme koonneet sinulle 10 vinkkiä, joista aloittaa!

Lue 10 messuvinkkiä Tilaa uutiskirje