Suomen Kädentaidot

Suomen Kädentaidot

Vuoden odotetuin kädentaitojen tapahtuma, joka ylistää kädentaitajien persoonallisuutta 

Suomen Kädentaidot on vuoden odotetuin käsityö- ja design-tapahtuma, joka vaalii kotimaista käsityöosaamista koko viikonlopun 15.–17.11.2024, tuoden uusimmat materiaalit, tuotteet, inspiraatiot ja ideat niin käsityöharrastajien kuin kädentaitoja arvostavien ulottuville. Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma. 

Osta liput täältä

Suomen Kädentaidot 2024 ilmekuva

Vuoden 2024 teemana on ole rohkeasti sinä!

Vuonna 2024 Suomen Kädentaidot ylistää kädentaitajien persoonallisuutta, yksilöllisyyttä ja omaleimaisuutta. Kangas, lanka, maali, savi tai puu herää henkiin jokaisen kädentaitajan käsissä eri tavalla ja saa sinetikseen ripauksen taitajan persoonaa. Käsityön tekeminen on joka kerta erilainen matka luovuuden maailmaan ja syntynyt teos jää osaksi omaa tarinaa. Lähde seikkailuun kädentaitojen maailmaan ja ole rohkeasti sinä!

 

Saimi Hoyer valitsi Taito-Finlandian voittajaksi virkkausguru Molla Millsin

Taito Finlandia -palkinto jaetaan vuosittain Suomen Kädentaidot -messuilla

Kansainvälisesti tunnetun suunnittelija Molla Millsin työ teki Saimi Hoyeriin vaikutuksen muun muassa siksi, että hän on luonut uutta ja vienyt suomalaista kädentaitoa maailmalle.

“Virkkaus yhdistää ihmisiä saman intohimon kautta, eikä sillä kuka olet, ole merkitystä. Molla Mills on osaltaan ollut luomassa virkkauksesta vahvaa trendiä,” perustelee Hoyer.

Artesaaniosaaja 2023 -palkinnon pokkasi Salon seudun ammattiopistosta joulukuussa valmistuva tekstiili- ja muotialan opiskelija Kirsi Launiainen.

Lue lisää


Vuoden Uutuustuote 2024Vuoden Uutuustuote 2023 on Tuomaantähti

– Palkinnon voittaminen tuntuu innostavalta. Tuotesuunnittelu eteni vauhdilla ideasta valmiiksi tuotteeksi. Tuomaantähti on Taito Varsinais-Suomen ja Hermanni Vuorisalon yhteistyönä valmistunut tuote ja saimme ikuistettua siihen sekä toimivan idean että persoonallisen, omaleimaisen kädenjäljen, kertoo Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto.

Tuomaantähti on saanut inspiraationsa joulun perinnekoristeesta, tuomaanrististä.


Suomen Kädentaitojen iloinen messutunnelma valaisee pimeän marraskuun
Uniikit ja upeat materiaalit käsityöharrastajalle
Kotimaiset design-tuotteet itselle ja lahjaksi

Haluatko kuulua sisäpiiriin?

Tilaamalla Suomen Kädentaidot -uutiskirjeen kuulet ensimmäisenä:

  • kuumimmat messulipputarjoukset
  • tuoreimmat käsityöalan uutiset
  • kiinnostavimmat työpajat
  • herkullisimmat ohjelmanostot

Ethän halua jäädä tästä kaikesta paitsi?

Tilaa uutiskirje