Mikä on Suomen Kädentaidot? | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

Mikä on Suomen Kädentaidot?

Vuoden odotetuin käsityö- ja design-tapahtuma

Suomen Kädentaidot vaalii kotimaista käsityöosaamista koko viikonlopun 18.–20.11.2022, tuoden uusimmat materiaalit, tuotteet, inspiraatiot ja ideat niin käsityöharrastajien kuin kädentaitoja arvostavien ulottuville.

Osta liput nyt!

 

Inspiroidu, löydä aarteita ja opi uutta

Suomen Kädentaidot vaalii koko pitkän viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain tähän Tampereen tapahtumaan, joka on vuodesta toiseen yksi odotetuimmista viikonlopuista.

Käsityömessuilla ihastutaan uusiin tuotteisiin ja materiaaleihin, metsästetään ideoita, sekä hankitaan ainutlaatuisia joululahjoja kuusen alle.

Uutiset


Kotimaista laatua sekä rakkautta käsitöihin

Kädentaidot on paikka, jossa tavataan muita käsitöistä innostuneita ja tehdään ostoksia satojen näytteille­asettajien osastoilta. Tämä uniikki ostoskeskus on avoinna vain kolmena päivänä vuodessa.

Luvassa on uusia tuotteita ja palveluita, innovatiivisia materiaaleja ja inspiraatiota harrastajille, näyttelyitä, muotinäytöksiä ja esityksiä sekä huippuesiintyjiä ja ilmiöitä!

Osta liput


Palkitsemisia 2021


Jonna Hietala on Taito-Finlandia 2021 -voittaja

Perjantain avajaisissa julkistettiin Taitoliiton toiminnanjohtajan Minna Hyytiäisen valitsema Taito-Finlandia-voittaja. Arvostetun tunnustuksen sai Laine Publishing -kustantamon toimitusjohtaja Jonna Hietala.

Lue lisää

Uutuustuote 2021 -tunnustuksen sai Vanerikko -pulloroskis

Kaikki messujen näytteilleasettajat saivat jälleen osallistua Suomen Kädentaidot Uutuustuote 2021 -kilpailuun. Kaikkien ehdokkaiden joukosta voittajaksi valikoitui Tuiskulan Kotikolon Vanerikko-pulloroskis. Vanerikko-tuotteet on suunnitellut Harri Kimppa.

Lue lisää


Kangaspuut Suomen Kädentaidot -messuilla

Mikä käsityöalaa puhuttaa?

Lue ajankohtaiset uutiset sekä kirjoitukset kädentaitajien maailmasta.

Käsityötunnit koulussa tukevat muuta oppimista

– Kun ihminen osaa tehdä asioita käsillä, hänellä on tunne, että pystyy itse hoitamaan asiat, sanoo Tekstiiliopettajaliitto TOL ry:n puheenjohtaja Minna Hankala-Vuorinen.

Uutinen  1.11.2021

”Käsityöyrittäjäksi ryhdytään rakkaudesta lajiin”

– Oli hurjaa kirjoittaa oveen lappu, jossa myymälän kerrottiin olevan toistaiseksi suljettu, käsityöyrittäjä Pia Temisevä muistelee.

Uutinen  29.10.2021


Haluatko kuulua sisäpiiriin?Kuvassa messujen näytteilleasettaja iloisessa tunnelmassa.

Tilaamalla Suomen Kädentaidot -uutiskirjeen kuulet ensimmäisenä:

  • kuumimmat messulipputarjoukset
  • tuoreimmat käsityöalan uutiset
  • kiinnostavimmat työpajat
  • herkullisimmat ohjelmanostot

Ethän halua jäädä tästä kaikesta paitsi?

Tilaa uutiskirje