Suomen Kädentaidot

Suomen Kädentaidot

Innostava ja lämmin kädentaitoja vaaliva viikonloppu

Suomen Kädentaidot on vuoden odotetuin käsityö- ja design-tapahtuma, joka vaalii kotimaista käsityöosaamista koko viikonlopun 15.–17.11.2024, tuoden uusimmat materiaalit, tuotteet, inspiraatiot ja ideat niin käsityöharrastajien kuin kädentaitoja arvostavien ulottuville.

Tilaa uutiskirje

 

Saimi Hoyer valitsi Taito-Finlandian voittajaksi virkkausguru Molla Millsin

Kansainvälisesti tunnetun suunnittelija Molla Millsin työ teki Saimi Hoyeriin vaikutuksen muun muassa siksi, että hän on luonut uutta ja vienyt suomalaista kädentaitoa maailmalle.

“Virkkaus yhdistää ihmisiä saman intohimon kautta, eikä sillä kuka olet, ole merkitystä. Molla Mills on osaltaan ollut luomassa virkkauksesta vahvaa trendiä,” perustelee Hoyer.

Artesaaniosaaja 2023 -palkinnon pokkasi Salon seudun ammattiopistosta joulukuussa valmistuva tekstiili- ja muotialan opiskelija Kirsi Launiainen.

Lue lisää


Vuoden Uutuustuote 2023 on Tuomaantähti

– Palkinnon voittaminen tuntuu innostavalta. Tuotesuunnittelu eteni vauhdilla ideasta valmiiksi tuotteeksi. Tuomaantähti on Taito Varsinais-Suomen ja Hermanni Vuorisalon yhteistyönä valmistunut tuote ja saimme ikuistettua siihen sekä toimivan idean että persoonallisen, omaleimaisen kädenjäljen, kertoo Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto.

Tuomaantähti on saanut inspiraationsa joulun perinnekoristeesta, tuomaanrististä.Haluatko kuulua sisäpiiriin?

Tilaamalla Suomen Kädentaidot -uutiskirjeen kuulet ensimmäisenä:

  • kuumimmat messulipputarjoukset
  • tuoreimmat käsityöalan uutiset
  • kiinnostavimmat työpajat
  • herkullisimmat ohjelmanostot

Ethän halua jäädä tästä kaikesta paitsi?

Tilaa uutiskirje