Mikä on Suomen Kädentaidot? | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

Mikä on Suomen Kädentaidot?

Vuoden odotetuin käsityö- ja design-tapahtuma

Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma, joka vaalii kotimaista käsityöosaamista. Vuonna 2020 tämä pitkäikäinen tapahtumasuosikki viettää 25-vuotisjuhlaansa.

13.–15.11.2020

 

Tervetuloa inspiroitumaan, metsästämään aarteita sekä oppimaan uutta!

Kädentaitoalan ainutlaatuinen ykköstapahtuma vaalii koko pitkän ihanan viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain tähän Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Käsityömessuilla inspiroidutaankin tekemään itse, opitaan uutta, sekä hankitaan uniikkeja joululahjoja kuusen alle.

Liput Aukioloajat Saapuminen


Kotimaista laatua sekä rakkautta käsitöihin

Kädentaidot on paikka, jossa tavataan muita käsitöistä innostuneita ja tehdään ostoksia satojen näytteille­asettajien osastoilta. Tämä uniikki ostoskeskus on avoinna vain kolmena päivänä vuodessa!

Luvassa on uusia tuotteita ja palveluita, innovatiivisia materiaaleja ja ideoita harrastajille, näyttelyitä ja työpajoja, muotinäytöksiä ja esityksiä sekä huippuesiintyjiä ja ilmiöitä!

Näytteilleasettajat Ohjelma


Herkkusuiden Deli hurmaa!

D niin kuin Deli! Suomen Kädentaidot on uniikki ostospaikka myös syötävien herkkujen osalta: messujen maistuvalla D-hallin Deli-alueella pääsee tutustumaan kymmenien pientuottajien tuotteisiin – herkkusuille on tarjolla lähellä valmistettuja luonnontuotteita sekä muita pientuottajien maistuvaisia kotiinviemisiksi tai pukinkonttiin.

Delin taika on käsityössä Delin näytteilleasettajat

 


Haluatko kuulua sisäpiiriin?

Tilaamalla Suomen Kädentaidot -uutiskirjeen kuulet ensimmäisenä:

  • kuumimmat messulipputarjoukset
  • tuoreimmat käsityöalan uutiset
  • kiinnostavimmat työpajat
  • herkullisimmat ohjelmanostot

Ethän halua jäädä tästä kaikesta paitsi?

Tilaa uutiskirje


Osta lippu vuoden odotetuimpaan käsityö- ja design-tapahtumaan!

 

Lipunmyynti aukeaa lähempänä tapahtumaa