Suomen Kädentaidot

Tule näytteilleasettajaksi

Tule mukaan vuoden odotetuimpaan tapahtumaan

Suomen Kädentaidot on vuoden tärkein tapahtuma käsityöalan harrastajille ja alasta kiinnostuneille. Tapahtuma tavoittaa vuosittain jopa yli 42 000 käsityön ilosta ja kotimaisesta designista nauttivaa messukävijää. Tapahtuma tuo valokeilaan käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa käsityöalan perinteiden jatkumista. Vuonna 2024 tapahtuman Ole rohkeasti sinä -teema ylistää kädentaitajien persoonallisuutta ja omaleimaista kädenjälkeä.

15.–17.11.2024

 

Suomen Kädentaidot -messutMessuilla tehdään kauppaa

Suomen Kädentaidot on alan ammattilaisille ja harrastajille vuosittain se ykköskohtaamispaikka!

Tapahtuma luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja moni kävijä viettääkin tapahtumassa useamman päivän voidakseen tutustua kaikkiin paikalla oleviin toimijoihin sekä upeaan ohjelmaan.

Tapahtuma on elämyksellinen kokemus ja ilmiö, piristävän odotettu viikonloppu vuoden pimeimpänä aikana. Suomen Kädentaidot on uniikki kauppapaikka, jonne tullaan tekemään persoonallisia ja kestäviä löytöjä niin itselle kuin lahjaksi.

  • Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan tapahtuma
  • Pitkät perinteet – vuonna 2024 jo 28. kertaa
  • Odotettu ostospaikka
  • 4 messuhallia

Hinnasto Varaa paikkasi


Miksi osallistuminen kannattaa?

Messuilla kohtaat asiakkaasi aina kasvokkain. Messuilla voit kasvattaa tunnettuuttasi, edistää myyntiä sekä esitellä uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystäsi. Voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Pitkä viikonloppu on loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita, hankkia uusia asiakkaita sekä kerätä kontakteja juuri oikeasta kohderyhmästä.

Ota yhteyttä


Kotimainen käsityö, design ja niiden tekijät kiinnostavat

Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma, joka tuo Tampereelle vuosittain satoja näytteilleasettajia ja kymmeniätuhansia messuvieraita. Vuoden 2023 tapahtumassa vieraili lähes 42 000 kävijää kolmen messupäivän aikana.

Tuoteryhmät


Täällä kohtaat asiakkaasi aidosti ja henkilökohtaisesti

Messuille osallistuminen siis kannattaa! Me Tampereen Messuilla olemme ammattilaisia tapahtumien järjestämisessä. Saamme paljon kiitosta siitä, että meidän kanssa on helppoa työskennellä ja meillä kaikki hoituu.

Varaa paikkasi Ota yhteyttä