Miksi messuille? | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

Miksi messuille?

Tule mukaan vuoden odotetuimpaan tapahtumaan

Suomen Kädentaidot on vuoden tärkein tapahtuma käsityöalan harrastajille ja alasta kiinnostuneille. Tapahtuma tuo valokeilaan käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa käsityöalan perinteiden jatkumista.

18.–20.11.2022

 

Suomen Kädentaidot -messujen tuotetarjontaaMessuilla tehdään kauppaa

Suomen Kädentaidot luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja moni kävijä viettääkin tapahtumassa useamman päivän voidakseen tutustua kaikkiin paikalla oleviin toimijoihin.

Tapahtuma on elämyksellinen kokemus ja ilmiö, piristävän odotettu viikonloppu vuoden pimeimpänä aikana. Suomen Kädentaidot on uniikki kauppapaikka, jonne tullaan tekemään persoonallisia ja kestäviä löytöjä niin itselle kuin lahjaksi.

  • Valtakunnallinen messutapahtuma
  • Pitkät perinteet – vuonna 2022 jo 26. kertaa
  • Odotettu ostospaikka
  • 4 messuhallia

Hinnasto Varaa paikkasi


Kädentaidot-messujen C-halliMiksi osallistuminen kannattaa?

Messuilla kohtaat asiakkaasi aina kasvokkain. Messuilla voit kasvattaa tunnettuuttasi, edistää myyntiä sekä esitellä uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystäsi. Voit testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Pitkä viikonloppu on loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita, hankkia uusia asiakkaita sekä kerätä kontakteja juuri oikeasta kohderyhmästä.

Ota yhteyttä


Teema 2022:

Tulevaisuus tehdään käsin

Kaikki käsityötaito on arvokasta ja jokainen toteuttaa kädentaidoissa luovuuttaan itselle sopivalla innostuksella. Aivan alusta alkaen, pienesti, suuresti, ostamalla valmista, tekemällä ja oppimalla alusta alkaen itse. Jokainen kädentaitaja kannattelee käsityökulttuurin jatkuvuutta myös tulevaisuudessa.

Kotimainen käsityö, design ja niiden tekijät kiinnostavat

Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma, joka tuo Tampereelle vuosittain satoja näytteilleasettajia ja kymmeniätuhansia messuvieraita.

Suomen Kädentaidot onkin alan ammattilaisille ja harrastajille vuosittain se ykköskohtaamispaikka!

Tuoteryhmät Kävijäprofiili


Täällä kohtaat asiakkaasi aidosti ja henkilökohtaisesti

Messuille osallistuminen siis kannattaa! Me Tampereen Messuilla olemme ammattilaisia tapahtumien järjestämisessä. Saamme paljon kiitosta siitä, että meidän kanssa on helppoa työskennellä ja meillä kaikki hoituu.

Varaa paikkasi Ota yhteyttä