Suomen Kädentaidot

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Messuilla kohtaat asiakkaasi aina kasvokkain, joka antaa sinulle aivan valtavan edun vaikuttaa myyntiisi. Suomen Kädentaidot -messuille tullaan ostokset mielessä. Muutaman päivän panostuksella myyntiin ja markkinointiin voit saada kuukausia kestävän boostin liiketoimintaasi!

Suomen Kädentaidot on paras kauppapaikka

  • Valtakunnallinen käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma
  • Pitkät perinteet – vuonna 2017 jo 22. kertaa
  • Oikeat asiakkaat – ammattilaiset ja kuluttajat messukävijöinä
  • Aktiivinen myynti- ja markkinointipaikka
  • Tapahtumaviikonloppuna 4 hallia käytössä – n. 700 toimijaa mukana
  • Laaja oheisohjelma (muotinäytökset, esitykset, työnäytökset, pajat, näyttelyt) innostaa kävijöitä viihtymään ja tekemään hankintoja

Käsityöalan odotettu ykköstapahtuma

  • Yli 40 000 messuvierasta
  • 99 % messuvieraista tyytyväisiä vierailuun
  • 86 % kävijöistä aikoo tulla messuille myös ensi vuonna
  • 94 % mukana olevista yrityksistä tyytyväisiä osallistumiseensa

Messuille osallistuminen kannattaa

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Lisäksi messuilla voi testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Messut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita, hankkia uusia asiakkaita sekä kerätä kontakteja ja liidejä juuri oikeasta kohderyhmästä.

Henkilökohtainen kontakti ja mielikuvat ovat tärkeitä elementtejä yrityksen imagossa. Messuilla kohtaat asiakkaasi aidosti ja henkilökohtaisesti.

Messuille osallistuminen siis kannattaa! Me Tampereen Messuilla olemme ammattilaisia tapahtumien järjestämisessä. Saamme paljon kiitosta siitä, että meidän kanssa on helppoa työskennellä ja meillä kaikki hoituu.

Varaa paikkasi Ota yhteyttä


Ota kaikki irti messuille osallistumisesta

Messut ovat oikein hyödynnettynä erittäin tehokas väline myyntiin ja markkinointiin. Tahdomme asiakkaidemme messujen olevan menestys, jonka vuoksi olemme luoneet Tehokas messuosallistuminen -työkalun. Sen avulla käydään läpi jokainen steppi osallistumiseen.

Testaa työkalua


Kotimainen käsityö, design ja niiden tekijät kiinnostavat

Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma, joka tuo Tampereelle vuosittain yli 600 näytteilleasettajaa ja noin 40 000 messuvierasta.

Suomen Kädentaidot onkin alan ammattilaisille ja harrastajille ykköskohtaamispaikka!

Tuoteryhmät


Deli – lähellä tuotettuja herkkuja kotiin viemisiksi

Lähiruoka ja luomuruoka on kovassa nousussa ja kiinnostavat erityisen hyvin Suomen Kädentaidot -messujen kävijäkohderyhmää. Siksi järjestämme messujen yhteydessä erillisen Deli-alueen, jonka tarkoitus on tuoda näitä tuotteita kävijöiden saataville.

Deli-alueella voi myydä elintarvikkeita, jotka otetaan messuilta mukaan. Paikalla voi myös maistattaa tuotteita, mutta ei valmistaa ruokaa.

Delissä teemme yhteistyötä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten kanssa.

Varaa Deli-paikka


Entä mitä asiakkaat itse sanovat?