Suomen Kädentaidot

Tervetuloa messuille 2023!

Uutinen  13.11.2023

Suomen Kädentaidot on lämminhenkinen, inspiroiva ja innostava käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa vuoden pimeimpinä hetkinä 17.–19.11.2023.

Messut avoinna:

Perjantai 17.11. klo 10–18

Lauantai 18.11. klo 9–17

Sunnuntai 19.11. klo 10–17

Huom: Deli-puoli D-hallissa aukeaa jokaisena messupäivänä puoli tuntia muita halleja aikaisemmin.

Lue lisää aukioloajoista >>

Saapuminen

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa. Näköetäisyydellä kulkee Tampereen kehätie E12 ja messukeskusta lähinnä oleva liittymä on numero 42. Liikkumiseen on hyvä varata hieman tavallista enemmän aikaa ja mahdollisuuksien mukaan käyttää vaihtoehtoisia reittejä. Messupäivinä alueen pysäköintitila on rajallinen, joten liikennejärjestelyjä on helpotettu Ideaparkin maksuttomalla etäpysäköinnillä. Ideaparkin etäpysäköinniltä on maksullinen bussikuljetus messuille. Tutustu myös eri kaupunginosista liikennöiviin messubusseihin.

Lue lisää saapumisesta >>

Lue lisää Ideaparkin etäpysäköinnistä >> 

Messubussi, linja 101 Keskustorilta >>

Messubussi, linja 102 Lielahdesta >>

Messubussi, linja 104 Hervannasta >>

Opaskartat

Messujen opaskartoissa voit tutustua osastojen sijainteihin halleissa etukäteen. Katso myös näytteilleasettajien lista, josta löydät osastopaikat.

Tutustu opaskarttoihin >> 

Tutustu näytteilleasettajiin >>

Pääsyliput

Ennakkolippuja myy Ticketmaster. Ticketmasterin lippuja voi ostaa verkkokaupan lisäksi puhelinpalvelusta sekä myyntipisteistä. Ennakkoliput ovat edullisemmat, kuin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ovelta ostetuttuna.

Osta liput >> 

Lue lisää lippuhinnoista >>

10 messuvinkkiä

Suunnittelemalla päiväsi etukäteen varmistat parhaiten onnistuneen messukäynnin. Olemme koonneet sinulle 10 vinkkiä, joista aloittaa!

Lue 10 messuvinkkiä >>