Suomen Kädentaidot

Yhteisneulonta kutsuu pysähtymään pitsilehtien luo − Lataa maksuttomat ohjeet

Uutinen  05.06.2023

Suomen Kädentaidot -messujen ilmettä koristavan villapaidan yhteisneulonta alkaa syyskuussa. Jenna Kostetin suunnitteleman ja luonnosta inspiraationsa poimivan neuleohjeen materiaalit, lankavaihtoehdot, työvälineet ja koetilkku on nyt julkaistu. Kuvalliset neulontaohjeet julkaistaan tähän artikkeliin neljässä osassa syyskuun aikana viikoilla 36, 37, 38 ja 40. Valmiit lankapaketit ovat myynnissä Taito Pirkanmaan verkkokaupassa. 

Pitsilehti-neulepaita yhdistelee kauniilla tavalla pitsineuletta ja kirjoneuletta. Hihat kaartuvat upeasti raglan-hihoina. Tapahtumailmeeseen kudottujen villapaitojen lankana on käytetty yhteistyökumppani Taito Pirkanmaan aran-vahvuista Pirkka-lankaa, jonka yli 80 houkuttelevasta värivaihtoehdosta neulojat voivat valita mieluisimmat. Osta oma lankapakettisi suoraan Taito Pirkanmaan verkkokaupasta.

Yhteisneulonnan aikana luvassa on Instagram-live, jossa osallistujat pääsevät tapaamaan suunnittelija Kostetia, kysymään kysymyksiä ja kuulemaan neuleen syntytarinan. Somehaasteessa kuvataan valmistuneet villapaidat, ja voittajille on luvassa liput marraskuun messuille. Suomen Kädentaidot -messujen tapahtumasivu Facebookissa toimii yhteisneulontaan osallistuvien keskusteluryhmänä. Liity mukaan ryhmään ja jaa yhteisneulonnan iloa, kysy kysymyksiä ja kerro neulontakokemuksestasi muille.

Uusien ohjeiden julkaisusta kerrotaan aina Suomen Kädentaidot -tapahtuman somekanavissa Instagramissa @suomenkadentaidot ja Suomen Kädentaidot -messujen Facebook-sivulla. Osallistu yhteisneulontaan sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnisteita #pitsilehtikal #pitsilehtineulonta.


Neulepaidan työohjeet

Osa1_Kokotaulukko, langan menekki ja tarvikkeet

Osa2_Helma

Osa3_Vartalon_kirjoneulekuvio

Osa4_Hihat

Osa5_Raglankavennukset-ja-kaulus

Kaikki Pitsilehti-neulepaidan osat on nyt julkaistu. Ohjeet löytyvät verkkosivuilta joulukuun 2023 alkuun asti.


Tapahtuman ennakkoliput ovat jo myynnissä osoitteessa https://www.kadentaidot.fi/fi/messuinfo/paasyliput/