Suomen Kädentaidot

Verkkotyöpajasta lisävoimaa messumarkkinointiisi

Uutinen  16.09.2022

Digimentor-hanke tarjoaa kaikille Suomen Kädentaidot -messujen näytteilleasettajille maksuttoman verkkotyöpajan, jonka avulla jokainen voi vauhdittaa oman messuosallistumisensa markkinointia.

Työpajassa tehdään yhdessä somekuva, jota näytteilleasettaja voi käyttää esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa, yrityksen verkkosivuilla tai osana omaa sähköistä uutiskirjettä tai sähköpostia.

Somekuvaan liitetään mukaan Suomen Kädentaidot -tapahtuman ilmettä höystettynä yrityksen omalla tyylillä. 

Työpajat järjestetään ma 26.9.2022 klo 10−11.30 ja 17.30−19.

Klo 19 päättyvän työpajan jälkeen jatkuu myös Digimentor-opettajan pitämä kyselytunti, jossa osallistujat saavat vastauksia tarkentaviin kysymyksiin ja lisävinkkejä somekuvien tekemiseen.

Työpajassa käytetään Canva-nimistä suunnittelutyökalua, jonne osallistujan tulee luoda ilmaiset tunnukset ennen työpajaan osallistumista. Oman Canva-tilin luominen on helppoa ja se onnistuu täällä. Jos tarvitset lisäapua, katso Digimentor-hankkeen tuottama ohjevideo Canva-tilin luomisesta.

Työpajaa varten osallistuja tarvitsee myös kuvan, jota haluaa mainoksessa käyttää. Kuva voi olla itsestä, omista tuotteistasi, jostakin työvaiheesta tai esimerkiksi kuva edellisiltä Suomen Kädentaidot -messuilta. 

Ilmoittautuminen verkkotyöpajaan on avoinna nyt!

Esimerkkikuva työpajassa tehtävästä somekuvasta. 

Jos verkkotyöpajan ajankohta ei ole juuri sinulle sopiva, voit opiskella somekuvan tekemistä myös videon opastuksella.