Suomen Kädentaidot

Taito-Finlandiaa sponsoroi kotimainen teevalmistaja Forsman Tee

Uutinen  29.09.2017

Taito-Finlandia on käsi- ja taideteollisuusalan tunnustuspalkinto, joka jaetaan vuosittain Suomen Kädentaidot -messuilla. Voittaja palkitaan perjantaina messujen avajaisissa 5 000 euron palkintosummalla ja kunniakirjalla.

Palkinto voidaan myöntää alan tarkoitusperiä edistäneelle henkilölle, yritykselle, toimijalle, teolle, ilmiölle, tapahtumalle tai tuotteelle. Tunnustuksella halutaan nostaa esille merkittäviä käsityö- ja taitokulttuuria edistäviä asioita tai osaajia sekä lisätä alan tunnettuutta ja arvostusta.

Tänä vuonna Taito-Finlandia-sponsorina toimii kotimainen teevalmistaja Forsman Tee.

– Arvostamme laadukasta kestävään kehitykseen perustuvaa käsityötä ja perheyrittäjyyttä Suomessa ja maailmalla, siksi tuemme suomalaista luovaa, osaavaa käsityökulttuuria. Olemme mahdollistamassa myös vuoden 2018 Taito-Finlandia-palkinnon jakamista Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 16.11.2018, kertoo Forsman Teen toimitusjohtaja Ari Santamäki.

– Valmistamme ja pakkaamme korkealuokkaiset teesekoitukset omilla resepteillä Vantaan teetehtaalla. Jalostukseen Suomessa sisältyy paljon tinkimätöntä, huolellista käsityötä, Santamäki jatkaa.

   

Forsman Tee on suomalainen vuonna 1979 perustettu teetalo, joka pakkaa ja maustaa teet Suomessa, pohjoismaiden suurimpiin kuuluvalla teetehtaalla Vantaalla. Teetehtaan yhteydessä toimii myös Forsman Teen oma myymälä, josta löytyy noin 500 erilaista teelaatua. Forsman-teet poimitaan käsin Reilun kaupan ja luomu-sertifioiduilta viljelmiltä Intiasta, Kiinasta, Japanista, Ceylonilta ja Afrikasta.

www.forsman-tea.com