Suomen Kädentaidot

Vanerikko-pulloroskis on Suomen Kädentaidot Uutuustuote 2021

Tiedote Uutinen  12.11.2021

Kaikki messujen näytteilleasettajat saivat jälleen osallistua Suomen Kädentaidot Uutuustuote 2021 -kilpailuun. Kaikkien ehdokkaiden joukosta voittajaksi valikoitui Tuiskulan Kotikolon Vanerikko-pulloroskis.

Tuomaristo ihastui pulloroskiksen käytännöllisyyteen. Skandinaavisesti muotoiltu tuote on hyvin kaunis ja viimeistelty, katseenkestävä tuote, jonka voi jättää esille, tuomaristo perusteli. Tuote ratkaisee kodin säilytyspulmia.

– Meidän tuotteissamme on häveliäisyyskansi. Kun roskiksen reikä on sopivan pieni, ei kaikki kansa näe, millaisia tölkkejä sieltä löytyy, Vanerikko-tuotteiden suunnittelija Harri Kimppa kertoo.

– Kotikolon Vanerikko-tuotteissa on suunnilleen samanlainen perusrakenne, mutta jokaiseen tuotteeseen haetaan erilaisia toiminnallisuuksia, Kimppa kertoo tuotteiden suunnittelusta.

Vanerikko-pulloroskikseen pääsee tutustumaan Tuiskulan Kotikolon osastolla Suomen Kädentaidot -messuilla. Kävijä voi kokeilla, kuinka limsapullo putoaa roskikseen.

– Messut antavat motivaatiota työn tekemiseen. Tästä koronastakin taidetaan selvitä. Ei nimittäin ole mikään itsestäänselvyys, että tällainen nanoluokan firma on elossa vielä pandemiankin jälkeen, Kimppa toteaa.

Voittaja julkistettiin messujen avajaisissa perjantaina 12.11. Kaikki kuusi Uutuustuote-kilpailun finalistityötä ovat messujen ajan näytillä osastolla A 1449.

Tuiskulan Kotikolon tuotteita on myynnissä osastolla A 640 koko messuviikonlopun ajan.

Tutustu Tuiskulan Kotikolon tuotteisiin: www.tuiskulankotikolo.fi