Suomen Kädentaidot

Suomen Kädentaidot vilkastuttaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen aluetta

Tiedote Uutinen  10.11.2021

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävä Suomen Kädentaidot -messutapahtuma vilkastuttaa liikennettä perjantaista sunnuntaihin 12.–14.11.2021. Ruuhkia muodostuu erityisesti Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään alueille. Alueella liikkuvia kehotetaan varaamaan hieman tavallista enemmän aikaa matkantekoon ja huomioimaan liikenneturvallisuus ruuhkaisina aikoina.

Tampereen Messut suosittelee messuvieraita käyttämään julkisia kulkuvälineitä saapuessaan tapahtumaan. Messu- ja Urheilukeskuksen ohi kulkevia bussivuoroja on lisätty. Messubussi 101 kulkee Keskustorin ja messukeskuksen välillä koko päivän. Tänä vuonna messuille on otettu käyttöön myös bussilinja 102, joka kulkee Lielahdesta Lamminpään ja Tesoman kautta messuille. Ajantasaiset aikataulut löytyvät verkkosivuiltamme ja TKL:n sivuilta.

Tampereen seudun joukkoliikenteen linja 12 ajaa normaalin aikataulun mukaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen noin 20 minuutin välein. Reitti kulkee rautatieaseman ja Ratinan kauppakeskuksen kautta suoraan messujen pääsisäänkäynnin eteen.

Linja 8 liikennöi Keskustorilta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen suuntaan ja pysähtyy Härmälänrannassa Nuolialantielle, mistä on noin kymmenen minuutin kävelymatka messukeskuksen pohjoiselle sisäänkäynnille. Kaikilla bussivuoroilla on voimassa normaalit Tampereen seudun joukkoliikenteen lippuhinnat.

Maksuttomasti etäpysäköintiin ja Moovy-sovelluksella edullisemmin

Messuvieraiden käytössä on myös maksuton etäpysäköintialue Hakametsän jäähallilla, josta on ilmainen bussikuljetus Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Maksuton kuljetus lähtee kummastakin suunnasta noin 15 minuutin välein. Ajoaika on noin 10 minuuttia.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella vierailijoilla on käytössä 3 300 maksullista pysäköintipaikkaa. Pysäköintilipun hinta on 7 euroa ja sen voi ostaa sisäänkäynnin lipunmyyntikassoilta. Pysäköintilippu tarkistetaan pysäköintialueelta ulos ajettaessa. Moovy-sovelluksella pysäköinnin hinta on 5 euroa.