Suomen Kädentaidot

Th!nk Design Shop

Suomen Kädentaidot 2023, Teema-alueet Th!nk Design, Ruukki ja YrityslaboratorioTeema-alue nostaa kotimaisen muotoilun ja kierrätysmateriaalit arvoiseensa valokeilaan. Alueen kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa, ekologiset ja eettiset periaatteet huomioiden. Th!nk Design Shop avartaa kestävän valmistuksen mahdollisuuksia ja ihastuttaa värien, materiaalien ja muotokielen monipuolisuudellaan.

Teema-alueen tuotteet ja palvelut ovat vastuullisia, kestävän kehityksen mukaisia, kierrätettyjä tai uusiokäytettyjä tuotteita, eettisiä sekä ekologisia.

 

 

Th!nk Design Shop -teema-alueen toimijat:

E 900 Omstart

E 901 Herné
Upeita turbaaneja ja pantoja – juhlaan sekä lämmikkeeksi!

E 902 Unique Design by Maria
Suunnittelen ja valmistan koruja arkeen ja isompaankin juhlaan kierrätys- ja uusiomateriaaleista. Korut valmistan käsityönä ja leikkaan kaikki orgaaniset muodot käsin. Näin jokainen koru on yksilöllinen, kuten sinäkin! Korut ovat kevyet ja mukavat käytössä ja niitä voi tarvittaessa myös pestä. Valmistan myös uniikkeja koruja asiakkaan toiveiden mukaan.

E 903 JOCO Björneborg

E 904 Lasistudio Torstensson

E 905 Reetta Kaura -uniikit asusteetReetta Kaura osasto E 905, Th!nk Design Shop, Suomen Kädentaidot 2023
Tamperelainen Reetta Kaura valmistaa tuotteensa ylijäämämateriaaleista. Tuotannosta ja käytöstä poistuneet materiaalit saavat uuden elämän kauniina ja uniikkeina tuotteina. Jokainen tuote valmistetaan huolella ja materiaalit valitaan tarkkaan sopimaan toisiinsa. Valikoimasta löytyy mm. laukkuja, hiuspantoja ja koruja.

 

E 905 LePUULePUU osasto E905, Tink Design Shop, Suomen Kädentaidot 2023
Luonnollisen kauniita käsityönä valmistettuja sisustustuotteita Tampereelta. Materiaaleissa hyödynnetään aina mahdollisuuksien mukaan ylijäämämateriaaleja. Valikoimaan kuuluu mm. puisia tarjottimia ja leikkuulautoja sekä lattiatyynyjä ja keittiöpyyhkeitä.


Atelier Hanki, Suomen Kädentaidot 2023

E 906 Atelier Hanki
Modernia, tummanpuhuvaa mystiikkaa ja tarinankerrontaa jalometallikorujen muodossa. Korut on valmistettu kierrätetystä sterlinghopeasta perinteisiä kultasepänalan menetelmiä ja vastuullisia toimintatapoja kunnioittaen.

E 907 THINK TODAY

E 908 dekorami
Hyvän mielen sesonkisomistus syntyy kierrätyspuuvillasta ja -pellavasta valmistetuista joulukuusen koristeista. Suunnittelemme ja toteutamme liiketilojen ja toimitilojen sesonkisomistuksia myös asiakkaan omista kierrätystekstiileistä.

 

 

HanJanKimonos, Suomen Kädentaidot 2023E 909 HanJan Kimonos
Unelmat, syvempi merkitys ja laadukkuus. Vaatetus- ja hieronta-alan ammattilaisten rakkaustarinan synnyttämä vaatemallisto kierrätetyistä huiveista, joka lanseerattiin kesällä 2021. Jokainen vaate on täysin uniikki ja valmistettu rakkaudella Turussa. Voit tutustua tarinaamme instagramissa @hanjankimonos.

 

 

THINK TODAY -uusiomateriaali työpaja

Työpajassa pääset ideoimaan ja valmistamaan 2-3 yksilöllistä sisustustuotetta tai asustetta kierrätys- ja uusiomateriaaleista mm. muovimatosta ja nahkasta. Tuotteistamalla materiaalin uudelleen käyttöön, pitenee sen elinkaari jopa kymmeniä vuosia! Työpajan osallistumismaksu on 25€ ja hintaan sisältyy sekä materiaalit että ohjaus. Uusiomateriaali -työpajan löydät osastolta E1016.

Työpajan järjestää THINK TODAY, joka suunnittelee ja valmistaa sisustus- ja lemmikkituotteita ja yrityslahjoja uusiokäytetyistä materiaaleista.

Työpajat toteutetaan non-stop tyylisesti tunnin ajan kerrallaan. Tarkemmat aikataulut näet alta:

Perjantai

Klo 14.00–15.00

Lauantai

Klo 11.00–12.00
Klo 14.00–15.00

Sunnuntai

Klo 11.00–12.00
Klo 14.00–15.00