Suomen Kädentaidot

Tehdäänkö yhdessä maamme kaunein Suomen lippu -näyttely?

Kilpailu  31.07.2017

Voittaja on valittu! Onnea Pappilanpuiston palvelukeskus!

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi haluamme tuoda esille sekä suomalaisia kädentaitoja että juhlistaa itse Suomea. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa molempia kuin tempauksella, jonka päätähtenä liehuu Suomen lippu.

Tempaukseen saivat osallistua ihan joka ikinen tekemällä itse Suomen lipun. Lipun tekoon sai käyttää mitä tahansa tekniikkaa. Suuri kiitos kaikille osallistujille, osallistumisia tuli valtava määrä. Palkinnoksi onnekas saa sekä suomalaista designia että VIP-messuvierailun kahdelle Suomen Kädentaidot -messuille. Raati on valinnut voittajalipuksi Pappilanpuiston palvelukeskukselta tulleen lankapampulalipun. Onnea!

Kaikki liput ripustetaan näyttelyyn Suomen kädentaidot -messuilla marraskuussa Tampereella. Messujen jälkeen Suomen liput tulevat esille Tampereelle Käsityöntalo Verkarannan edustalle ja liput ovat kaupunkilaisten ja matkailijoiden ihailtavissa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kevääseen 2018 asti.

 

PALKINTO

Kaikkien lippujen joukosta valitaan yksi voittaja. Palkinnoksi onnekas saa sekä suomalaista designia että VIP-messuvierailun kahdelle Suomen Kädentaidot -messuille: 50 € arvoisen lahjakortti käy suomalaista designia tarjoavaan THINK TODAY -verkkokauppaan ja VIP-messuvierailu sisältää kolmen päivän rannekkeet kahdelle Suomen Kädentaidot -messuille. Jotta nälkä ei pääse yllättämään, VIP-messuvierailuun kuuluu lounaat kahdelle koko viikonlopun ajaksi. Palkinto sisältää myös VIP-parkkilipun, jolla saa pysäköidä auton suoraan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääovien läheisyyteen.

OHJEET

Lipun tulee olla kooltaan alle  60 x 40 cm, mikä tarkoittaa noin A3-kokoa. Lippu tulee toteuttaa Suomalaisuuden Liiton lippuvalistuksen mukaisia ohjeita kunnioittaen, eli itse lippuun ei saa kirjoittaa mitään, eikä siihen saa kiinnittää tunnuskuvioita tai koristeita. Omat nimikirjaimet tai allekirjoituksen voi lisätä lipun alakulmaan. Tyyli on vapaa, toteuksessa saa käyttää mielikuvitusta.

Käsintehdyt Suomen liput tulee toimittaa Tampereen Messujen toimistolle 27.10. mennessä, muistathan lisätä kuoreen myös omat yhteystietosi. Raati valitsee voittajan ja onnekkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostilla. Lippuja ei palauteta kilpailun jälkeen. Lippuja, jotka eivät noudata lippuvalistuksen mukaisia ohjeita, ei laiteta esille.

Tampereen Messut
Ilmailunkatu 20
33900 Tampere

Säännöt