Suomen Kädentaidot

Säännöt | Suomen lippu -kilpailu

1.0 Järjestäjä

1.1 Kilpailun järjestää Tampereen Messut Oy.

 

2.0 Kilpailun ajankohta

2.1 Kilpailuaikaa on 27.10.2017 saakka. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Järjestäjä pidättää oikeuden pidentää kilpailua tai keskeyttää kilpailun harkintansa mukaan.

 

3.0 Osallistuminen

3.1 Kilpailu on avoin kaikille suomen kansalaisille. Kilpailuun osallistutaan tekemällä käsin Suomen lippu ja toimittamalla se Tampereen Messujen toimistolle 27.10.2017 mennessä. Tampereen Messut eivät vastaa toimituskuluista. Lipun tekoon voi käyttää vapaavalintaista tekniikkaa. Lipun tulee olla kooltaan alle 60 x 40cm, mikä tarkoittaa noin A3-kokoa. Lippu tulee toteuttaa Suomalaisuuden Liiton lippuvalistuksen mukaisia ohjeita kunnioittaen, lippuun ei saa kirjoittaa mitään, eikä siihen saa kiinnittää tunnuskuvioita tai koristeita. Omat nimikirjaimet tai allekirjoituksen voi lisätä lipun alakulmaan. Lippuja ei palauteta kilpailun jälkeen.

 

4.0 Henkilötietojen käyttö

4.1 Henkilötietoja ei kerätä.

 

5.0 Kilpailu, palkinto, osallistumisaika, voittajan valinta, voitosta ilmoittaminen ja palkinnon jakaminen

5.1 Valinta suoritetaan 9.11.2017 mennessä. Valitulle tiedotetaan voitosta henkilökohtaisesti hänen sähköpostitse tai puhelimitse.

5.2 Liput tulevat esille Suomen Kädentaidot -messuille. Messujen jälkeen Suomen liput tulevat esille Käsityöntalo Verkarannan edustalle, Vuolteentori 2. Liput ovat kaupunkilaisten ja matkailijoiden ihailtavissa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Liput koristavat Käsityötalon edustaa ja pihaa kevääseen 2018 asti.

5.3 Kilpailuun saa osallistua useita kertoja.

5.4 Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan henkilön nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta Suomen Kädentaidot -messujen verkkosivuilla sekä tapahtuman sosiaalisen median kanavissa.

5.5 Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden ennalta ilmoittamatta muuttaa palkintoja odottamattomien tapahtumien johdosta.

5.6 Palkinnoksi voittaja saa VIP-messuvierailun Suomen Kädentaidot -messuille sekä 50 € arvoisen lahjakortin suomalaista designia tarjoavaan THINK TODAY -verkkokauppaan. VIP-messuvierailu sisältää kolmen päivän rannekkeet kahdelle Suomen Kädentaidot -messuille. VIP-messuvierailuun kuuluu lounaat kahdelle koko viikonlopun ajaksi, sekä VIP-parkkilippu, jolla saa pysäköidä auton suoraan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääovien läheisyyteen.

5.7 Palkintoa ei voi muuttaa tai vaihtaa rahaksi.

 

6.0 Sääntöjen hyväksyminen ja järjestäjän vastuu

6.1 Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat hyväksyvät nämä säännöt, sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä ilman ehtoja.

6.2 Kilpailun voittaja vapauttaa ehdoitta kilpailun järjestäjän ja järjestäjän yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.