Suomen Kädentaidot
kuvia projektista

Bää!-kirjaprojekti: Kerro se kuvin

Bää-kirjaprojekti  02.10.2017

Tule mukaan seuraamaan uuden käsityökirjan BÄÄ! Neulo & virkkaa suomenlampaan villasta valmistumista! Pääset kurkistamaan kirjanteon vaiheisiin joka kuun 1. ja 15. päivä marraskuuhun saakka.

BÄÄ! on neljäs yhteinen käsityökirjani valokuvaaja Sami Revon kanssa. Edellisten kirjojen lailla myös tämä viimeisin tuotoksemme toimii sekä ohjeellisena käsityökirjana että inspiroivana kuvakirjana.

BÄÄ! on kirjoistamme visuaalisesti pelkistetyin, pääosassa siinä on todellakin hieno suomalainen villa. Tuotekuvien lisäksi luvassa on kauniita kuvia lampaista, villasta ja langoista sekä villan käsittelystä kehräämöltä.

Itse oppineena puuseppänä, metsurina ja muutenkin joka paikan höylänä Sami innostui erityisesti vierailustamme Pirtin Kehräämöllä ja kehruukoneista. Toinen aihe, mikä ei tuottanut mitään vaikeuksia tässä projektissa oli lampaiden kuvaaminen. Lammaskuvauksissa ei koskaan ollut kiire ja haasta löytyi aina monta uutta ystävää – kuten kuvasta näkyy.

Kuvattuamme kaikki tuotteet, arvasin oikein Samin suosikit tässä kirjassa: ne ovat Konttireppu ja Raitapipo.

Kirjan lisäksi näette Samin kuvia Suomen Kädentaidot-messuilla Tampereella 17.19.11.2017. kirjaan liittyvässä näyttelyssä BÄÄ! Villan tie valmiiksi tuotteeksi.

Myös messuilla esiintyvä BÄÄ! Lankalaboratorio on Samin käsialaa.

Kirjan viimeistelyn keskeltä,

Sanna