Suomen Kädentaidot

Suomen Kädentaidot tuo käsityökansan koettavaksi ainutlaatuisen kirjon suomalaista suunnittelua 

Uutinen  23.08.2023

Käsityöalan ilmiöksi kasvaneen Suomen Kädentaidot -messujen yksi päätavoitteista on suomalaisen käsityötaidon arvostaminen ja suomalaisen suunnittelun nostaminen arvoiseensa valokeilaan. Kaikkien messuilla myynnissä olevien tuotteiden tulee olla suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Poikkeuksen tähän sääntöön tuo E-hallin Muoti- ja Design -teema-alue, jonne on tänä vuonna otettu mukaan kuusi suomalaista yritystä, jotka valmistavat tuotteensa Euroopassa. Poikkeussääntö on ollut voimassa jo noin 10 vuoden ajan Muoti- ja Design -teema-alueen luomisen alusta asti. Muilla E-hallin teema-alueilla tuotteiden tulee edelleen olla suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Poikkeavat osallistumiskriteerit on päätetty tapahtuman suunnittelua ohjaavan näyttelytoimikunnan keskuudessa, jotta messujen kävijät kokevat tapahtumassa mahdollisimman monipuolisen tarjonnan laadukasta suomalaista suunnittelua.

Messuille osallistuu vuosittain lähes 700 näytteilleasettajaa, jotka tuovat kädentaitoja rakastavan kansan koettavaksi ainutlaatuisen kirjon suomalaista osaamista. Suomen Kädentaidot tarjoaa kotimaisena käsityönä valmistettuja valmiita tuotteita sekä ainutlaatuisia ja vastuullisia materiaaleja omien käsityöunelmien toteuttamiseksi. Suomen Kädentaidot arvostaa vastuullisuutta, laatua, tuotteiden pitkäikäisyyttä ja suomalaisen käsityötaidon uniikkia persoonallisuutta.

Kädentaitojen ilo ja valo koetaan jälleen keskellä vuoden pimeintä aikaa 17.–19.11.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Lippukauppa Ticketmasterissa on avoinna https://www.kadentaidot.fi/fi/messuinfo/paasyliput/