Suomen Kädentaidot
Kuvassa messujen näytteilleasettaja iloisessa tunnelmassa.

Suomen Kädentaidot -juhlavuoden järjestelyt jatkuvat kohti marraskuuta

Uutinen  17.04.2020

Tampereen Messut Oy:n yksi kuluttajatapahtumien vuoden kruunuista järjestetään jälleen marraskuussa. 25 vuotta täyttävän Suomen Kädentaidot -tapahtuman järjestelyt etenevät normaaliin tapaan, sillä 13.‒15.11.2020 Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tulvii jälleen käsityön riemua. Juhlavuoden tapahtuma keskittyy taidonjuhlaan teemoinaan taito, taidokkuus ja taitavat tekijät. Poikkeustilan rauhoituttua on jälleen ihana suunnata ajatuksia ystävien kanssa vietettävään aikaan, nauttia harrastuksista ja innostua uusista kokemuksista erilaisissa tapahtumissa.

Tapahtuman projektipäällikkö Jasmin Saadetdin-Rikkisen mukaan tällä hetkellä messutapahtuma järjestetään suunnitelmien mukaisesti, mutta valtakunnallista koronatilanteen kehittymistä seurataan tietenkin huolellisesti.

‒ Messut ovat vuodesta toiseen säilyttäneet asemansa ihmisten tärkeänä kohtaamispaikkana myös vaikeimpina aikoina. Uskomme suuresti loppusyksyyn ja olemme innoissamme siitä, että saamme juhlistaa taitavia tekijöitä ja taidokkaita tuotteita juhlavuoden messutapahtumassa jälleen yhdessä.

Tässä vaiheessa kevättä jo yli 450 näytteilleasettajaa on varmistanut paikkansa marraskuun tapahtumassa. Tutustu näytteilleasettajiin ja etsi tutut suosikkisi. Käsillä tekeminen ja käsityöt vievät ajatukset pois arjen murheista, joten osallistu sinäkin Taitoliiton #tuenkäsitöitä-kampanjaan tukemalla yritysten toimintaa erilaisissa verkkokaupoissa. Nostamme kevään ja kesän aikana taidokkaita yrityksiä esille sosiaalisen median kanavissamme. Klikkaa itsesi ostoksille ja ole mukana auttamassa taitavia tekijöitä yli vaikeiden aikojen.

Seuraa juhlavuoden etenemistä tapahtuman verkkosivuilta www.kadentaidot.fi sekä sosiaalisen median kanavista Facebookissa @kadentaidot ja Instagramissa @suomenkadentaidot. #Kädentaidot #taidonjuhlaa

Suomen Kädentaidot tapahtuma on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Näytteilleasettajia viime vuoden tapahtumassa oli ennätykselliset 742.