Suomen Kädentaidot

#PuolukkabeanieKAL yhteistyössä Kotikotoni Jenny Ansahin ja Lankamania Emma Partasen kanssa

Uutinen  01.10.2022

Suomen Kädentaidot -messut järjestää ihastuttavan yhteisneulontaprojektin neulesuunnittelija Jenny Ansahin ja YouTubessa Lankamania-neulepodcastia pitävän Emma Partasen kanssa. Syksyn värejä loistavan yhteisneulonnan täydentää ILO Knitting Shopin oman tuotemerkin Aaran Aatos-lanka. Aara värjäsi yhteisneulontaa varten syksyn uutuussävyn, joka hehkuu puolukkametsän punaisuutta.

Kotikotoni nimellä Instagramissa tunnettu Jenny Ansah suunnitteli messuja varten neulemallin nimeltään Puolukka Beanie. Kylmeneviä kelejä lämmittävä pipomalli yhdistelee eri neulepintoja.

Kuvaus neulemallista:

Puolukka Beanie on neulottu alhaalta kärkeen DK-vahvuisella langalla. Resori on neulottu joustinneuleena ja pipon keskiosaa sekä päälakea koristaa puolukanvarpuja muistuttavat pitsineule- ja nyppykuviot. Neuleohjeessa on tarjolla yksi koko ja siihen riittää yksi vyyhti Aaran Aatos-lankaa.

Yhteisneulontaan osallistuvat saavat Aaran Aatos-vyyhdeistä -10% alennuksen ILOn verkkokaupasta (www.iloyarn.fi) alekoodilla Puolukka. Alennuskoodi on voimassa koko yhteisneulonnan ajan.

Yhteisneulonta alkaa 1.10. ja päättyy 20.11. Neulontaan voi osallistua somessa hashtageilla #puolukkabeanieKAL ja #kädentaitajatKAL. Yhteisneulontaa voi seurata sekä Ansahin Kotikotoni Instagram-tililtä että Partasen Lankamaniaa-nimiseltä tililtä. Molemmat somevaikuttajat myös arpovat tilillään messulippuja yhteisneulonnan aikana.

Partanen arpoo tilillään yhteisneulonnan päätteeksi myös kaikkien neulontaan osallistuneiden kesken Aaran Aatos-vyyhdin. Muista siis aina merkitä yhteisneulonnan hashtagit mukaan postauksiisi, jotta samalla osallistut myös arvontaan.

Puolukka Beanie -neuleohje on ladattavissa maksuttomasti  20. marraskuuta asti, jonka jälkeen ohje on ostettavissa Jenny Ansahin Ravelry-kaupasta osoitteesta https://www.ravelry.com/patterns/library/puolukka

Ohje on ostettavissa maanantaina 21.11.

EDIT 20.11. klo 17.00. Neulemallin maksuton linkki poistettu ja lisätty linkki Ansahin Ravelry-sivulle.