Suomen Kädentaidot

Kilpailun säännöt

1.0 Järjestäjä
1.1 Kilpailun järjestää Tampereen Messut Oy.

2.0 Kilpailun ajankohta
2.1 Kilpailuaikaa on 17.10.2018 saakka. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Järjestäjä pidättää oikeuden pidentää kilpailua tai keskeyttää kilpailun harkintansa mukaan.

3.0 Osallistuminen
3.1 Kilpailu on avoin kaikille suomen kansalaisille. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake Suomen Kädentaidot -verkkosivuilla. Lomakkeella osallistuja ehdottaa Taito-Finlandia-tunnustuksen mahdollista voittajaa.

4.0 Henkilötietojen käyttö
4.1 Henkilötietoja ei kerätä.

5.0 Kilpailu, palkinto, osallistumisaika, voittajan valinta, voitosta ilmoittaminen ja palkinnon jakaminen
5.1 Valinta suoritetaan lokakuun aikana. Valinta suoritetaan satunnaisella arvonnalla kaikkien osallistujien kesken.
5.2 Valitulle tiedotetaan voitosta henkilökohtaisesti hänen sähköpostiosoitteeseensa.
5.3 Kilpailuun saa osallistua vain yhden kerran, ainoastaan ensimmäinen ehdotus lasketaan.
5.4 Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan henkilön nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta Suomen Kädentaidot -messujen verkkosivuilla sekä tapahtuman sosiaalisen median kanavissa.
5.5 Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden ennalta ilmoittamatta muuttaa palkintoja odottamattomien tapahtumien johdosta.
5.6 Valittu voittaja saa palkinnoksi kolmen päivän rannekkeen Suomen Kädentaidot -messuille.
5.7 Palkintoa ei voi muuttaa tai vaihtaa rahaksi.

6.0 Sääntöjen hyväksyminen ja järjestäjän vastuu
6.1 Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat hyväksyvät nämä säännöt, sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä ilman ehtoja.
6.2 Kilpailun voittaja vapauttaa ehdoitta kilpailun järjestäjän ja järjestäjän yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.