Suomen Kädentaidot
{Content.image.alt

Shadeshares - Suomessa suunniteltua käsityötä, jolla muutetaan maailmaa!

E-halli

Shadeshares mukana messuilla osastolla E 209!

 


Shadeshares valmistaa korkealaatuisia puisia aurinkolaseja, joille useat julkisuuden henkilöt ja tunnetut brändit ovat antaneet kasvonsa. Shadeshares-tarinaan ovat lähteneet mukaan jo muun muassa Patrik Laine, Santtu-Matias Rouvali, Pekka Hyysalo ja FightBack sekä Muumit. Lisäksi Shadesharesin matkassa ovat useat suomalaiset yritysyhteistyökumppanit.

 

Aurinkolasien puuraaka-aineena käytetään laadukasta suomalaista koivuviilua, joka valmistetaan Shadesharesille erikoistuotteena.

Lasit valmistetaan Keniassa ja työntekijöiksi koulutetaan yhteistyössä World Visionin kanssa slumminuoria, jotka ovat koulutus- ja työsaralla kaikkein heikommassa asemassa. Shadeshares tarjoaa nuorille harjoittelupaikan ja harjoittelujakson jälkeen työpaikan. Koko koulutusjakson aikana nuorille maksetaan World Visionin säätämää harjoitteluajan palkkaa. Shadeshares tarjoaa heille myös päivittäin lounaan.

Kaikista myydyistä Shadeshares-aurinkolaseista 20% menee näiden kenialaisten slumminuorten kouluttamiseen ja työllistämiseen. Tämän lisäksi jokaisesta myydystä Shadesharesista ohjautuu 10% kotimaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen. Tällä hetkellä tukea saavat muun muassa FightBack ry, Mannerheimin lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin, HOPE ry, Icehearts, Lasten ja nuorten säätiön GLOW-ohjelma sekä Tampereen Konservatorion stipendiohjelma.

Lue lisää: https://shadeshares.com/fi/

Shadeshares osastolla E 209, tervetuloa!