Suomen Kädentaidot

{Content.image.alt

Maryam Razavi

pe 17.11.2017 10:00-18:00
la 18.11.2017 09:00-18:00
su 19.11.2017 10:00-17:00

Ohjelmalava, E-halli

Ohjelmalavan juontaja Maryam Razavi on tunnettu mallina, stylistinä ja tyylikonsulttina.

Mallina 10 vuotta ulkomailla työskennellyt Razavi palasi takaisin Suomeen ja aloitti uuden uran stylistina. Hänen asiakkaisiinsa kuuluvat Suomen eturivin artistit ja näyttelijät, kuten Anna Abreu, Sanni, Robin, Ellinoora, Janna Hurmerinta, Mikael Gabriel, Roope Salminen & koirat, Vilma Alina, Olavi Uusivirta, Anna-Maija Tuokko, Minka Kuustonen, Iina Kuustonen.

Vuonna 2015 Razavi julkaisi ensimmäisen kirjansa, tyyli- ja inspiraatiokirja EXCLSV:n.

Razavin debyyttiohjaus, dokumentti nimeltä The Perfect Selfie, oli ensi-illassa tammikuussa 2017. Dokumentissa seurataan kahden vuoden ajan nuoren naisen aikuistumista ja kasvukipuja sosiaalisen median aikakaudella.

Liv-kanavalla esitettiin myös keväällä 2017 Suomen huippumalli haussa -ohjelman uusin kausi, jossa Razavi toimi juontajana sekä yhtenä kolmesta tuomarista.

Mallimaailma ja sen aiheuttamat paineet ovat muokanneet Razavista peräänantamattoman ja ahkeran työntekijän. Ala ei ole helppo eikä sillä ole takeita menestyä. Razavi uskoo, että kunhan uskaltaa hypätä ja unelmoida, voi utopistisetkin haaveet saavuttaa. Ikinä ei saisi pelätä isoja haaveita, aina kannattaa uskoa ja kuunnella itseään.

Koko aikuisikänsä muodin parissa työskennellyt Razavi on herkkä aistimaan ajankohtaiset ja uudet trendit. Stylistinä ja tyylikonsulttina hän kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja tuo uutta perspektiiviä hienovaraisesti heidän pukeutumiseensa. Muiden Itsetunnon kohottaminen on Razaville erityisen tärkeä aihe.