LuovaKudonta™, A310 | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

LuovaKudonta™, A310

A-halli

TYÖNÄYTÖKSET

Sähkörukilla kehrääminen

la klo 12.00-12.30

Kiinnostaako kehräys mutta polkeminen on hankalaa, tai tilaa rukille ei vain ole? Tutustu Ashfordin monikäyttöisimpään sähkörukkiin E-Spinner Super Jumboon Strömsöstä tutun Niina Hiltusen LuovaKudonta™ -osastolla A310. Rukkia esittelevä Johanna Hällström on kokenut kehrääjä ja kurssittaja sekä pyörittää Rantasen Nahkajalostamoa Lavialla, joten saat varmasti monipuolisia vinkkejä!

 

Kokoontaittuvalla Joy -pystystyrukilla kehrääminen

la klo 13.00-13.30

Joy-pystyrukki on Ashfordin erittäin laadukas moderni ja helposti kuljetettava pystyrukki, johon on saatavilla paljon lisävarusteita. Tule tutustumaan osastolle A 310 kahden polkimen pystyrukkiin, jota voit polkea myös yhdellä jalalla. Rukkia esittelevä Pirjo on kokenut kehrääjä, joten jos olet miettinyt rukin hankkimista, tule kuulemaan Pirjon vinkit!

 

TUOTTEEN TESTAUS

Kudontaa Ashfordin Knitters Loomilla ja pöytäkangaspuilla

pe, la, su

Osastollamme Strömsöstä tuttu LuovaKudonta™ ja Niina Hiltunen tarjoavat messujen ajan non-stop-mahdollisuuden tutustua supernäppäriin kevyisiin ja kokoontaittuviin kangaspuihin. Esillä ja kokeiltavana ovat myös Ashfordin pöytäkangaspuut.

 

Värttinällä kehruu

pe, la ja su

Ashfordilla on useita ylä- ja alapainoisia värttinöitä. Osastollamme on nähtävissä ja kokeiltavissa mm. turkkilainen värttinä, johon kehrätty lanka voidaan keriä valmiille kerälle. Et siis tarvitse erillisiä viipsinpuita tai kerijälaitetta langan jälkikäsittelyyn! Tervetuloa kokeilemaan!