Käsin tehty tulevaisuus -kilpailu | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot
{Content.image.alt

Käsin tehty tulevaisuus -kilpailu

Osallistu luokkasi kanssa

Tulevan juhlavuoden kunniaksi syksyllä julkistettiin Käsin tehty tulevaisuus -kilpailu. Kilpailussa Kilpailun finalistityöt tulevat esille Suomen Kädentaidot -messuille ja palkinnot jaetaan avajaispäivänä perjantaina 13.11.2020. Kilpailu järjestetään yhdessä Tekstiiliopettajaliitto TOL ry:n ja Teknisten aineiden opettajat TAO r.y.:n kanssa.

Kilpailusarjoja on kolme: 7‒12-vuotiaat, 13‒16-vuotiaat ja yli 17-vuotiaat peruskoulujen, käsityökoulujen ja muiden käsityön opetuksen ryhmien oppilaat. Kilpailuun voi osallistua yhdellä työllä, yksilönä tai ryhmässä.Kilpailutöiden tekemiseen hyödynnetään teknisen- ja tekstiilityön oppeja.

Kekseliäisyys, eettisyys sekä oivaltavat ratkaisut

Raati arvostaa kekseliäisyyttä, esteettisyyttä, oivaltavia teknisiä ratkaisuja, työn laatua ja kädentaitoja. Uusiomateriaaleista sekä kestävää kehitystä edistävistä tekniikoista saa lisäpisteitä. Työ on tehtävä juuri tätä kilpailua varten. Kilpailutyötä, sen ohjeita tai kuvia
työvaiheista ei saa julkaista ennen kilpailun tulosten julkistamista. Opettaja valitsee oppilaidensa töistä ne, jotka täyttävät kilpailun kriteerit.

Lue lisää ja osallistu

Osta lippu