Suomen Kädentaidot
Kolme käsin askarreltua joulukorttia.

Jouluinen askartelupaja

pe 17.11.2023
la 18.11.2023
su 19.11.2023

D-halli

Tule askartelemaan helppo pakettikortti, jolla ilahdutat ikäihmistä Tampereen hoivakodeissa!

Työpajassamme askarrellaan jouluisia pakettikortteja, jotka toimitetaan ikäihmiselle TampereMission Sukkia suurella sydämellä- villasukkakeräyksen yhteydessä. Pakettikorttiin voit halutessasi kirjoittaa lyhyen tervehdyksen ikäihmisen iloksi. (Pakettikortin voit askarrella myös omaan käyttöösi.)

Kaipaatko levähdystaukoa messuilun keskellä? Tule poikkeamaan osastollamme D 510 ja istahda hetkeksi neulomaan kanssamme. Vaihdetaan samalla messukuulumiset.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja erilaisiin tapoihin auttaa sekä kuulemaan lisää marraskuun lopussa alkavasta Sukkia suurella sydämellä -villasukkakeräyksestä. Viime vuonna ahkerien neulojien ansioista lahjoitimme yli 4000 neulosta joululahjaksi ikäihmisille ja lapsille Tampereella.TampereMissio
on Pirkanmaan vanhin sosiaalialan järjestö, olemme toimineet jo 142 vuotta. Toiminnassa on lähes 250 eri alan ammattilaista sekä noin 400 vapaaehtoisia auttajaa. Teemme työtämme lapsiperheiden, nuorten, ikäihmisten ja kehitysvammaisten ihmisten hyväksi.

Auta meitä auttamaan tamperelaisia nuoria!

Tänä jouluna tuemme mielenterveyspalveluiden hoitoihin pääsyä odottavia nuoria. Tuki ja apu perustuu kiireettömään kohtaamiseen ja on saajalleen maksutonta.

LAHJOITA NUORILLE Mobilepay 16023 (keräyslupa RA/2022/200)

lue lisää: tamperemissio.fi

Kohtaamisiin messuosastollamme D-hallin joulukylässä!