Suomen Kädentaidot
{Content.image.alt

”Mitä keppihevoset syövät?” -kilpailutyönäyttely lapsille ja nuorille, A1271

A-halli

Kuva: Hanna Vainio

Suomen Kädentaidot 2018 -messujen yhtenä teemana on lapset ja nuoret. Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme 4H viettää tänä vuonna 90-vuotisjuhlavuottaan ja järjestämmekin yhteistyössä heidän ja käsityölankoja valmistavan Novita Oy:n kanssa kilpailun lapsille ja nuorille.

Kilpailuaika on päättynyt.

Kilpailutehtävänä on tehdä käsityö, joka on keppihevosten ruokaa. Kilpailutyön saa valmistaa erilaisilla tekniikoilla, se voi olla esimerkiksi virkattu, neulottu, ommeltu, huovutettu, puusta veistetty tai vaikka rautalangasta väännetty.

Kuva: Hanna Vainio

 

4H:n toptehtavat.fi-sivustolla on julkaistu viriketehtäviä, joiden avulla saat inspiraatiota oman kilpailutyösi tekemiseen. Mitä keppihevoset syövät -teemasta löydät muun muassa ohjeen keppihevosen koulutusherkun valmistamiseen.

Kilpailuaika 15.8.–15.10.2018

Kaikille avoimen kilpailun sarjat
Sarja 1. 6–12 vuotta (ikä kilpailuaikana)
Sarja 2. 13–17 vuotta (ikä kilpailuaikana)

Muistathan ottaa kilpailutyöstäsi valokuvan ja lisää se toptehtavat.fi-sivustolle tai Instagramiin. Merkitse kuviin aihetunnisteet #mitäkeppihevosetsyövät, #keppihevonen #4HSuomi #Kädentaidot ja #novitaknits.

Lisätietoa kilpailusta ja tarkat osallistumisohjeet »

Kuva: Hanna Vainio

Kilpailutöiden näyttely
Molemmista sarjoista valitaan 10 kilpailutyötä, jotka pääsevät esille Suomen Kädentaidot 2018 -messuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 16.–18.11.2018. Messuilla on myös 4H-työpaja.

Mitä keppihevoset syövät -kilpailun ja näyttelyn järjestävät yhteistyössä 4H, Tampereen Messut Oy / Suomen Kädentaidot -messut ja Novita Oy.