TH!NK Design Shop -teema-alue, E-halli | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

TH!NK Design Shop -teema-alue, E-halli

Suomen Kädentaidot -messuilla toteutetaan jälleen ekologisten ja eettisten periaattein valmistettujen kotimaisten tuotteiden teema-alue, jonka teemana on suomalainen muotoilu ja kestävä kehitys liiketoiminnassa.

Teema-alueen teemoina ovat suomalainen kestävä muotoilu ja kiertotalouden mahdollisuudet. Mukana on laaja joukko erilaisia yrityksiä, joiden liiketoiminnassa kierrätys, ekologiset arvot, materiaalien uusiokäyttö ja kiertotalous sekä erinomainen muotokieli yhdistyvät.

Tule tutustumaan tekijöihin, jotka omalla toiminnallaan haluavat mahdollistaa meille kestävämmän ja puhtaamman tulevaisuuden.

Teema-alueella on nähtävillä ja myynnissä Suomen kauneimpia ekologisia tuotteita. Nämä korkealaatuiset ja vastuullisesti valmistetut tuotteet ansaitsevat tulla esitellyksi suurelle yleisölle vuoden odotetuimmassa käsityö- ja design-tapahtumassa. Kestävä kehitys on tulevaisuuttamme. Nämä ihanan erilaiset ja yksilölliset design-tuotteet on mukava paketoida lahjaksi kuusen alle odottamaan joulua.

 

Tervetuloa Th!nk Design -teema-alueelle E-halliin!

Mukana alla olevat yritykset


Reetta Kaura -uniikit asusteet, E911

 

Reetta valmistaa jokaisen uniikin asusteen käsityönä Tampereella monenlaisista ylijäämämateriaaleista. Sisustuskankaiden näytteet, nahkapalat ja käytetyt farkut saavat uuden elämän yksilöllisinä tuotteina. Valikoimasta löytyy mm. laukkuja, koruja, vöitä ja hiuspantoja.


Herné, E 901

Herné valmistaa turbaaneja, nahkakoruja sekä muita ihastuttavia asusteita. Materiaalit ovat pääasiassa ylijäämää ja kierrätettyä, joiden inspiroimana asustesuunnittelija Heli Väätäinen loihtii persoonallisia tuotteita täydentämään tyyliäsi! Kaikki luomukset syntyvät käsin Helsingin Kruununhaassa.


Unique Design by Maria, E902

Suunnittelen ja valmistan koruja uusio- ja kierrätysmateriaaleista mm. kierrätetystä fillarin sisäkumista. Korut ovat kevyet jokapäiväisessä käytössä ja sopivat suurempaankin juhlaan. Leikkaan kaikki sulka- ja hapsuosat käsin, joten jokainen koru on yksilöllinen, kuten me kaikki! Mallistossa on paljon uniikkeja yksittäiskoruja ja teen myös koruja asiakkaan toiveen mukaan.


Lasistudio Jan Torstensson, E905

Lasistudio Jan Tortensson on perheyrityksenä toimiva lasinpuhaltamo, joka valmistaa käyttö- ja sisustustuotteita sekä koruja kierrätyslasista. Valmistamme käyttö- ja sisustustuotteita sekä koruja.  Materiaalejamme ovat käytetyt pullot ja purkit sekä kierrätyslasimurska. Järjestämme myös kursseja kierrätyslasin parissa.


Sarikoru, E910

Sarikoru on värikkäitä ja iloisia koruja kierrätysmuovista ja muista kevyistä materiaaleista. Näillä yksilöllisillä koruilla saat helposti persoonallisuutta asuihisi. Sari on valmistunut lasikoruartesaaniksi ja ylsi valmistumisvuonnaan Vuoden Artesaanikisan kärkikolmikkoon. Nämä korut ovat todellista käsityötä.


Omstart, E900

Omstart jakaa vanhoille tavaroille uudet roolit! Runsaasta koruvalikoimasta löytyy korviksia, kaulakoruja ja sormuksia moneen makuun runollisesta rouheaan. Koruiksi muuntautuvat muun muassa käytöstä poistetut piuhat, vanhat lusikat, kuohuviinipullojen korkit ja kattokruunujen kimaltavat kristallit


JOCO Björneborg, E903

JOCO Björneborg on suomalainen brändi, joka luo asusteita ja koruja sekä miehille että naisille kierrätysmateriaalista leikkisästi ja tyylikkäästi.
Tuotteidemme materiaalit ovat eri kohteista hankittuja kierrätys- tai ylijäämämateriaaleja ja ne valmistetaan korkealaatuisena käsityönä Suomen Porissa. Joco Björneborg on ainoa kierrätysmateriaalista tuotteita valmistava yritys, joka valmistaa paikallisista kohteista hankituista kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista korkealaatuista käsityötä käyttäen hyödyksi jopa kierrätetyt pakkausmateriaalit tuotteiden postituksessa.


Nunnukka design, E906

Nunnukka design valmistaa designkoruja kierrätysmateriaaleja hyväksikäyttäen. Spesialiteettina värien ja tekstuurien yhdistely näyttäväksi kokonaisuudeksi.
Korut valmistetaan käsityönä pohjoisella saarella Hailuodossa.


Teema-alueen tuottaa yhdessä Suomen Kädentaidot -messujen kanssa suunnittelija / yrittäjä Susanne Hamari, THINK TODAY.

#kiertotalous, #kierrätys, #thinkdesign