Taito yrityslaboratorio, A1270 | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

Taito yrityslaboratorio, A1270

Taitoliitto ja Suomen Kädentaidot -messut ovat tarjonneet messujen ensikertalaisille uuden, aloittelevien yrittäjien messukokonaisuuden. Yrittäjät valittiin avoimen hauen perusteella. Osastolla kolme käsityöyritystä tuo omat tuotteensa ensimmäistä kertaa näille messuille yleisön tutustuttaviksi. Luvassa on uusia testituotteita ja palautteen keräämistä yrittäjämatkan alkutaipaleen vahvistamiseen. Tule tutustumaan ensimmäisiin yrityslaboratorion yrittäjiin.

Yhteistyössä Suomen Yrittäjät.

 

Taito yrityslaboratoriossa tänä vuonna mukana alla olevat yrittäjät:

BOSAT
BOSAT on uusi kotimainen alusvaatemerkki.  Brändimme idea pohjautuu mukaviin alusvaatteisiin, laajaan inklusiiviseen kokotarjontaan, luonnonkuituisiin materiaaleihin sekä vastuulliseen, eettiseen, ekologiseen ja kotimaiseen tuotantoon. Tuotteisiimme kuuluu tällä hetkellä luomupuuvillaiset kaarituettomat ja toppaamattomat rintaliivit sekä korkeavyötäröiset alushousut.  Rintaliivien kokotarjonta on AAA-kupista O-kuppiin ympäryksillä 60–110 ja alushousujen 34–58. Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta Helsingissä työhuoneellamme.

 

 

 

 

 

 

PINJO design
Pinjo design on syntynyt intohimosta käsillä tekemiseen. Inspiraation koruihin tarjoaa ihmiset, yhteisö, yhdessä tekeminen ja ystävyys — tahto elää ja olla käsityön keskellä, muiden käsillä tekijöiden joukossa. Yrittäjä Pirjo Lakkapää on monille neulojille tuttu Villapesusiskot-vlogista. Ammatinvaihto vei opiskelemaan ja käsityöyrittäjäksi. Pinjo design suunnittelee ja valmistaa hopeakorut sekä korusarjat käsityönä Oulussa, monet korut nivoutuvat myös neuleharrastukseen.

 

 

Maana Crafts
Maana Crafts on yhden naisen käsityöyritys, joka suunnittelee ohjeita virkatuille vaatteille villin ja herkän feminiinisellä tyylillä, suosien pehmeitä luonnonmateriaaleja. Maana Crafts tuo messuille helppolukuisia virkkausohjeita käsityön harrastajille, oman polkunsa kulkijoille ja luoville seikkailijoille. Ohjeiden mallit on suunniteltu niin, että niitä on vaivaton muokata mieleisekseen — myös luovuudelle jää tilaa. Yksityiskohtaiset ohjeet sopivat kaiken tasoisille virkkaajille. Pääset hypistelemään uusien virkkausohjeiden mukaan tehtyjä näytekappaleita ja hakemaan inspiraatiota omiin käsityöprojekteihisi. Mikäli innostut, voit myös ilmoittautua Maana Craftsin testausvaiheessa olevien ohjeiden testivirkkaajaksi.

 

Tervetuloa tutustumaan ensimmäisiin yrityslaboratorion yrittäjiin A-halliin osastolle A1270!