Mutteri – jotain aivan muuta, E-halli | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot
{Content.image.alt

Mutteri – jotain aivan muuta, E-halli

Mutteri-alueelta löydät rouheita tuotteita, elämyksellisiä ja erikoisia palveluja. Pääset kokemaan ja tutustumaan kotimaiseen erikoisosaamiseen sekä tekemään mahtavia ostoksia. Mukana erilaisia kotimaisia yrityksiä esittelemässä osaamistaan ja ammattialaansa. Pääset seuraamaan ammattilaisia työssään. Esillä erikoistekniikoita, pintakäsittelyä, käsityökaluja ja työnäytöksiä. Monipuolisesti metallia, puuta, nahkaa ja kumia sekä tekstiilejä.

Alueella mm. alla olevat yritykset.
Päivitämme lisää yrityksiä kesän aikana.

 

 

Saint Vacant Footwear, E 841
Saint Vacant on valmistanut kenkiä laatutietoisille miehille jo vuodesta 2005 lähtien, mutta 2016 brändi uudisti valikoimansa. Vähemmän on enemmän, ja mallistoon kuuluu vain viisi tuotetta – ne tärkeimmät kenkämallit, jotka jokaisen miehen olisi hyvä omistaa. Tämä lähestymistapa haistattaa pitkät kertakäyttökulttuurille, kehottaa harkitsemaan mihin rahansa laittaa ja pitämään hyvää huolta omistamistaan tavaroista, varsinkin kengistä.
Suunnittelija Janne Lax on kokenut kengäntekijä, joka on saanut oppinsa mittatilausjalkineiden parissa, Suomessa ja Englannissa. Laxin rohkea oivallus yhdistää hänen suunnittelijataitonsa, klassiset miesten kenkämallit ja kestävän kehityksen. Tuotteiden rakenteet on suunniteltu mahdollisimman korjattaviksi, konseptissa kaikki logistiikka tapahtuu maakuljetuksina ja muovin käyttö pakkauksissa on lopetettu. Saint Vacant miestenjalkineet valmistetaan Portugalissa, Eurooppalaisista materiaaleista. Every event in a man’s life fits into five soles.

www.saintvacant.com
www.instagram.com/saintvacant/
www.facebook.com/saintvacant


Naskali Leather, E 849
Nahkarusetti viimeistelee tyylisi!
Naskali Leather valmistaa rusetteja kierrätetystä nahasta sekä vanhoista nyrkkeilyhanskoista ja -säkeistä. Yrittäjän unelmana oli luoda rennon tyylikäs, voimakas ja ajaton asuste, josta on kantajalleen iloa pitkään. Naskalin nahkarusetti sopii loistavasti niin brunssille, juhliin, kesäfestareille kuin business-tapaamiseenkin.
Nähdään messuilla ja jutellaan lisää!

www.naskalileather.com
www.facebook.com/naskalileather/
www.instagram.com/naskalileather/
www.youtube.com/channel/UCKskM4E1zgzh68FfVOPZuIA


Pono Design, E 831
Pono tunnetaan laadukkaista lastenvaatteista ja asusteista kaiken ikäisille. Kaikki Ponon tuotteet valmistuu heidän omassa ompelimossa Jyväskylässä. Tuotteissa laatu ja eettisyys kulkee käsikädessä, tyyliä unohtamatta.

www.ponodesign.fi
www.facebook.com/designpono/
www.instagram.com/ponodesign/


Havu Design, E 831
Havu on laadukas ja hyvännäköinen. Havu tekee asiat oikein. Ei pikamuotia, lapsityövoimaa tai muuta kuraa! Havulta ei tule kymmentä mallistoa vuodessa. Ei välttämättä edes yhtä. Havun kamat valmistetaan Suomessa ja muualla maailmassa. Aina kuitenkin riistämättä ihmisiä tai ympäristöä. Luonto sydämessä, kaupunki mielessä.

www.havudesign.fi
www.facebook.com/HavuDesignFinland/
www.instagram.com/havudesignfinland/?hl=fi
https://twitter.com/havudesign?lang=fi


      

KUSTOM KULTURE ART BY LAURI LEHTONEN & EERO KUMANTO, E 851
Perinteisellä sivellinmaalaustekniikalla toteutettuja tuotteita.

www.eerokumanto.com
www.facebook.com/eerokumanto.artist
www.instagram.com/eerokumanto.artist/

     

 


Pintyplus, E 941
Pintyplus kalkkimaalispray soveltuu pienesineille ja huonekaluillekin, monille eri pinnoille. Hyvin peittävä ja helppoa maalata etenkin pintoja, joita on vaikea työstää sudilla, esimerkiksi pärekorit, rottinkihuonekalut jne. Sarjaan kuuluu myös pohjamaali, vaha sekä lakka. Ja nekin spraymuodossa. Kätevää ja helppoa!
Pintyplus kalkkimaalispray on vesiohenteinen ja ympäristöystävällinen. Valittavana on 18 herkullista väriä. #pintyplusfinland

www.pintyplusfinland.fi
www.facebook.com/pintyplusfinland
www.instagram.com/pintyplusfinland/

 


Nordic Shaving Company, E 951
Nordic Shaving Company on kotimainen parranajoon ja parranhoitoon erikoistunut verkkokauppa. Kaupassame on laaja valikoima sekä suomalaisia että ulkomaalaisia laatumerkkejä. Omalla tuotemerkillä ‘Nordic Shaving Company’ valmistutamme Suomessa käsityönä tehtyjä parranajosaippuoita, parranpesusaippuoita ja palasaippuoita. Haluamme tarjota miehille toiminnallisuudeltaan laadukkaita ja mahdollisimman luonnollisia sekä miehen kroppaa ja mieltä hemmottelevia tuotteita. Myös monet naiset ovat ihastuneet saippuoihimme ja hyödyntävät perinteisen parranajon menetelmää karvanpoistossa. Tervetuloa tutustumaan saippuavalikoimaamme! Mukana myös muita alan oheistuotteita.

www.nordicshaving.com


Karikatyyritaiteilija Teppo Järvi, E962
Hauska muotokuvapiirustus odottaessa 20 € / naama.

www.sirhenrik.com
www.facebook.com/Sirhenrik.karikatyyrit
www.instagram.com/teppo.jarvi

 


Unique Art Tattoo, E1031
Laadukkaita tatuointeja Walk In -periaatteella messuhinnoin.
Tuo joko oma kuvasi tai valitse paikan päällä olevista artistiemme suunnittelemista malleista (lähtöhinta 100 €).

www.uniqueart.fi