Hääpukunäyttely | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot
Hääpukunäyttely, Peltodresses, Suomen Kädentaidot 2023

Hääpukunäyttely

Kuva: Niina Töyrylä

Tule ihastumaan hääpukuihin, joilla on historia. Jokainen puku on täysin uniikki ja yksilöllinen, sillä ne on valmistettu jo kertaalleen elämää nähneistä päiväpeitoista, verhoista tai pöytäliinoista. Näistä materiaaleista syntyy pukuja, joilla on oma viisas sielunsa, joka lumoaa ja herättää tunteita.

Pitsi on symboli kauniille käsityöperinteelle, joka tuo hääpukuihin herkkää romanttisuutta tai ainutlaatuista näyttävyyttä. Jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu ja toteutettu.

Tule ihastumaan ainutlaatuisiin hääpukuihin, jotka kertovat tarinaa menneestä ja luovat unohtumattomia hetkiä tulevaisuuteen. Tervetuloa sukeltamaan hääpukujen lumoavaan maailmaan!

Pukujen suunnittelija PELTOdresses:n omistaja ja yrittäjä Mari Ketosalmi on kolmannen polven ompelija, jonka sydän sykkii vaatteiden suunnittelulle ja ompelulle. Hänen työnsä on paljon enemmän kuin vain työtä – se on rakkautta ja intohimoa. Mari kunnioittaa työllään äitinsä ja mummojensa muistoja, ja jokainen puku kantaa mukanaan perheen perinteitä ja tarinoita.

(Näyttelyn sijainti tarkentuu lähempnä messuja)

www.peltodresses.com