Suomen Kädentaidot

Värinäyttely

Oo niin kuin oranssi -lahjatavaranäyttely esittelee Suomen Kädentaidot 2019 -messujen näytteilleasettajien oransseja lahjaesineitä. Näyttelyyn tulevien lahjaesineiden ideoita, tekniikoita, toteutustapaa ja muotoa ei ole rajoitettu, mutta päävärin tulee olla oranssi. Tarkoituksena on esitellä käsi- ja taideteollisia lahjaesineitä messuyleisölle mahdollisimman kattavasti, monipuolisesti ja mielenkiintoa herättävästi.

Näyttelyyn osallistuminen on hyvä tapa saada omalle tuotteelle ja osaamiselle lisänäkyvyyttä messuilla. Varaa oma paikkasi mahdollisimman pian, sillä näyttelytilaa on rajallisesti!

Haluatko mukaan? Varaa paikkasi näyttelystä 13.10.2019 mennessä!

Huomioithan, että varaus on sitova. Yhden lahjaesineen näyttelypaikan hinta on 35 € + alv.

Kuva esineestä tulee lähettää ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai välittömästi ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla.

Lahjaesine tulee toimittaa messujen näyttelytoimistoon (A-hallin 2. krs) viimeisenä rakennuspäivänä to 14.11.2019 kello 8–18 välisenä aikana. Lahjaesineen yhteydessä tulee olla näkyvissä yrityksen ja/tai tekijän nimi, tuotteen nimi sekä osastonumero.

 

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää

Näytteilleasettajan tiedot


Yhteyshenkilön tiedot


Lahjaesine

Tiedostokoko max. 2 mb

 

Klikkaa painiketta vain kerran. Jos painike tuntuu jäävän "jumiin", se johtuu todennäköisesti lataamasi kuvan lähettämisestä aiheutuvasta viiveestä. Sinun pitäisi kohta saada ilmoitus tietojen lähetyksen onnistumisesta.

Osta lippu