Suomen Kädentaidot

Värinäyttely

Sinivalkoinen-näyttely esittelee Suomen Kädentaidot 2017 -messujen näytteilleasettajien sinivalkoisia lahjaesineitä. Näyttelyyn tulevien lahjaesineiden ideoita, tekniikoita, toteutustapaa ja muotoa ei ole rajoitettu, mutta päävärin tulee olla sinivalkoinen. Tarkoituksena on esitellä käsi- ja taideteollisia lahjaesineitä messuyleisölle mahdollisimman kattavasti, monipuolisesti ja mielenkiintoa herättävästi.

Näyttelyyn osallistuminen on hyvä tapa saada omalle tuotteelle ja osaamiselle lisänäkyvyyttä messuilla. Varaa oma paikkasi mahdollisimman pian, sillä näyttelytilaa on rajallisesti!

Haluatko mukaan? Varaa paikkasi näyttelystä 20.10.2017 mennessä!

Huomioithan, että varaus on sitova. Yhden lahjaesineen näyttelypaikan hinta on 35 € (alv. 0 %).

Kuva esineestä tulee lähettää ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai välittömästi ilmoittautumisen jälkeen esimerkiksi sähköpostilla.

Lahjaesine tulee toimittaa messujen näyttelytoimistoon (A-hallin 2. krs) torstaina rakennuspäivänä 16.11.2017 kello 8–18. Lahjaesineen yhteydessä tulee olla näkyvissä yrityksen ja/tai tekijän nimi, tuotteen nimi sekä osastonumero.

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää

Yrityksen tiedot


Yhteyshenkilön tiedot


Lahjaesine

Tiedostokoko max. 2 mb

 

Klikkaa painiketta vain kerran. Jos painike tuntuu jäävän "jumiin", se johtuu todennäköisesti lataamasi kuvan lähettämisestä aiheutuvasta viiveestä. Sinun pitäisi kohta saada ilmoitus tietojen lähetyksen onnistumisesta.