Suomen Kädentaidot

Teema-alueet 2024

Suomen Kädentaidot 2024 -messuille toteutetaan kolme erilaista teema-aluetta: Th!nk Design Shop, Ruukki ja Yrityslaboratorio. Alta löydät tarkemmat tiedot alueista sekä ohjeet, miten voit osallistua.

Th!nk Design Shop

nostaa kotimaisen muotoilun ja kierrätysmateriaalit arvoiseensa valokeilaan. Teema-alueen kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa, ekologiset ja eettiset periaatteet huomioiden. Th!nk Design Shop avartaa kestävän valmistuksen mahdollisuuksia ja ihastuttaa värien, materiaalien ja muotokielen monipuolisuudellaan. Aluelle voi hakea, kun tuotteesi/palvelusi ovat vastuullisia, kestävän kehityksen mukaisia, kierrätettyjä tai uusiokäytettyjä tuotteita, eettisiä ja/tai ekologisia.

Ilmoitathan lomakkeen lisätietokenttään, että olet kiinnostunut osallistumaan Th!nk Design Shop -alueelle.

Ilmoittaudu »


Ruukki

Uusi taitoa ja perinteisiä materiaalien työstäjiä ja osaajia esille tuova RUUKKI myynti- ja perinnetaitoalue valloittaa innostavasta tunnelmastaan tunnettua E-hallia Suomen Kädentaidot -messuilla. Tule mukaan esittelemään erityisosaamistasi ja -taitoasi sekä lisäämään tunnettuutta tuotteillesi ja/tai palvelullesi.

Ruukki ihastuttaa rouhean rennolla asenteella ja kädentaitojen rosoisuudella. E-hallin teema-alue esittelee taidokkuutta ja tunteella tekemistä. Teema-alueen tuotteet valmistuvat muun muassa puusta, metallista, nahasta ja raudasta. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista.

RUUKKI esittelee osaajia, taitoa, luovuutta ja perinteisiä käsityömateriaaleja, unohtamatta työnäytöksiä ja mahdollisuutta oppia uusia taitoja. Luvassa on tarkoin valittuja tuotteita ja materiaaleja menneiltä vuosikymmeniltä ja historian havinoista, joiden rinnalle tuodaan piensarjoja ja uniikkiesineitä – taitavilta tekijöiltä. Voit valita työnäytösalueen, myyntiosaston tai opi uusi taito – kävijöitä osallistavan ja ohjaavan osaston. Palveluiden ja/tai tuotteiden esittely sekä myynti on kaikilla alueen osastoilla sallittua ja suotavaa. Voit myös ehdottaa muita osallistumisen ratkaisuja meille. Kerro lisää omasta ideastasi – luodaan yhdessä onnistunut messuosallistuminen.

Alue tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden osallistua helposti, vaivattomasti ja joustavin ehdoin – omalle budjetille sopivana. Kerro toiveesi ja tarpeesi osallistumiselle, me autamme ja räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun teema-alueelta.

Lisätiedot ja paikkavaraukset:

Susanne Hamari
THINK TODAY
susanne.hamari@thinktoday.fi
p. 040 5441138
www.thinktoday.fi


Yrityslaboratorio

Taitoliitto ja Tampereen Messut Oy tuottavat kolmannen kerran Suomen Kädentaidot -messuille Taito yrityslaboratorio-osaston. Taito yrityslaboratoriossa alan yrittäjyyttä pohtivilla on loistava tilaisuus testata uusia käsityöalan tuotteita, konsepteja tai toimintatapoja suoraan kuluttajilla. Taito yrityslaboratorio -osastolle valitut voivat myydä osastolla tuotteitaan, kerätä asiakaspalautetta tai vaikkapa osallistaa messukävijöitä tuotteiden jatkokehittelyyn. Lisäksi osastolla mukana olo tarjoaa oivan tilaisuuden hankkia kokemusta messuille osallistumisesta ja tutustua muihin samassa tilanteessa oleviin yrittäjiin.

Suomen Kädentaitojen tarjoamalle ja Taitoliiton kuratoimalle, maksuttomalle messuosastolle voivat hakea mukaan yrittäjäksi aikovat sekä jo toiminnassa olevat yritykset, jotka haluavat testata uusia tuotteitaan, uusia toimintatapoja tai muita innovaatioita.

Lue lisää ja hae mukaan »