Suomen Kädentaidot

Muutoksia pohjakarttoihin vuodelle 2018

Yhteistyöllämme Suomen Kädentaidot on kehittynyt nykyiseen muotoonsa ja kävijämäärä on kasvanut ennätyslukemiin jo kahtena vuotena peräkkäin. Nykyinen pohjakartta ei enää sovellu uusiin tarpeisiin ja tästä syystä päivitämme kaikki hallikartat seuraaville messuille. Muutoksia on luvassa myös aula-, narikka- sekä lipunmyyntipalveluihin. Tapahtumajärjestäjänä haluamme tehdä messuvierailusta onnistuneen niin kävijöille kuin näytteilleasettajillekin.

Tarjoamme kaikille tilauksen tehneille näytteilleasettajille vastaavaa myyntipaikkaa ensi vuodelle. Aivan kaikki myyntipaikat eivät pysy täsmälleen samoina, päivitykset saattavat vaikuttaa osaston mittoihin ja sijaintiin hallissa. Pyrimme muutoksissa huomioimaan mahdollisia toiveitanne. Tämän vuoden näytteilleasettajilla on siis ennakkovarausmahdollisuus ensi vuodelle, kuten aina ennenkin.

Karttojen päivitystä ja paikoitusta varten tarvitsemme ennakkovarauslomakkeen täytettynä 15.1.2018 mennessä. Lähetämme kaikille lomakkeen palauttaneille tarjouksen messupaikasta 15.2.–15.6.2018 välisenä aikana.

Varaus muuttuu sitovaksi näytteilleasettajalle vasta, kun olette hyväksyneet lähettämämme tarjouksen ja olemme sen jälkeen vahvistaneet paikan sähköpostitse lähetettävällä tilausvahvistuksella. Vahvistamme mahdollisen osastopaikan viimeistään perjantaina 15.6.2018 mennessä lähettämällä tilausvahvistuksen ja pohjakartan (PDF-liite) sähköpostilla.

Mikäli varauslomaketta ei ole palautunut 15.1.2018 mennessä, tarjoamme kyseistä myyntipaikkaa toiselle yritykselle.

Kiitos jälleen kerran osallistumisestanne Suomen Kädentaidot -messuille! Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.