Suomen Kädentaidot

Yleiset ohjeet

Tutustumalla näihin ohjeisiin etukäteen helpotat vierailuasi messuilla!


Turvallisuus

Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja määräyksiä. Mikäli havaitset onnettomuuden, jonkin muun turvallisuutta vaarantavan asian tai ongelman koskien omaa tai muiden turvallisuutta, ilmoita siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle.


Kielletyt esineet ja aineet

Tapahtuma-­alueelle ei saa tuoda terä-­ tai muita aseita, palavia nesteitä, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita.


Ensiapu

Tapahtuma-­aikaisesta ensiavusta vastaa SPR, jonka ensiapupisteen sijainti on tapahtumasta riippuen joko C-­ ja D-­hallien tai A-­ ja B-­hallien välisellä käytävällä. Voit kysyä sijaintia pääaulan Infosta.

SPR:n tavoittaa tapahtuma-aikana puhelimitse numerosta 050 356 1236. Yleinen hätänumero on 112.

Soita SPR Soita 112


Eläimet

Eläimien tuominen opaskoiria lukuunottamatta tapahtuman alueelle on kielletty, ellei toisin mainita.


Tupakointi

Tupakointi on kielletty tupakkalain (693/1976) 5 luvun 12 §:n mukaisesti kaikkialla tapahtuman sisätiloissa. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty. Kiellon noudattamista valvovat järjestyksenvalvojat. Tupakointi on sallittua ainoastaan ulkona sisäänkäyntien läheisyydessä merkityillä paikoilla. Ethän heitä tumppeja maahan, vaan laitat ne niille tarkoitettuihin kierrätyspisteisiin.


Esteettömyys

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kupeessa on erikseen merkitty VIP-pysäköintialue eli yhdistetty inva-, kutsuvieras- ja press-pysäköintialue, jonne voi ajaa invapysäköintilappua, VIP-kutsua tai lehdistökutsua ja PRESS-korttia esittämällä. Pysäköinti on tuolloin maksutonta.

Suosittelemme käyttämään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisinta ovea, sillä se avautuu sähköisesti invapainiketta painamalla. Kaikki näyttelyhallit ovat ensimmäisessä kerroksessa eli maantasalla. Toisen kerroksen Seminaarikeskukseen ja kokoustiloihin pääsee hisseillä.

Pyörätuolilla liikkuvan tulee maksaa pääsylippu messuille normaalisti, mutta avustaja pääsee sisään maksutta. Messuille saa tuoda opaskoiramerkillä varustetun opaskoiran.


Rahannosto

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa sijaitsee käteisautomaatti Nosto. Käteisautomaatista voi nostaa 10, 20 ja 50 euron seteleitä.

Nosto-automaattia voi käyttää kaikilla SEPA-yhteensopivilla debit- ja credit-korteilla, joissa on Visa, MasterCard, Electron, Maestro tai Cirrus -tunnukset.

Lue lisää


Vaatesäilytys

Vaatesäilytys maksaa 2 € ja maksutapoina käyvät yleisimmät kortit sekä käteinen. Narikat sijaitsevat sisäänkäyntien yhteydessä.


Löytötavarat

Jäikö jotain jälkeen? Kysy kadonneita tavaroita ensisijaisesti pääaulan Infosta. Löytötavarat toimitamme joka viikon maanantai Pirkanmaan Löytötavaratoimistoon. p. 0600 ­300 758 (1,94 €/min + pvm).


Majoitus

Tampereella riittää majoitusvaihtoehtoja jokaiselle kukkarolle. Messukeskusta lähimpänä olevat majoituspaikat ovat Hatanpään kaupunginosassa sijaitsevat Mango Hotel ja itsepalveluhotelli Ville. Tampereella on myös useita Sokos Hotelleja, mm. keskeisellä paikalla sijaitseva Hotelli Ilves, perinteikäs Hotelli Tammer, tunnelmallinen ja kodikas Hotelli Villa sekä vuonna 2014 avattu 88­-metrinen Hotelli Torni, jonka Sky Bar -­kattoterassilta avautuu upeat näkymät Tampereen ylle.

Näitä suosittelemme