Tervetuloa virtuaalimessuille | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

Tervetuloa virtuaalimessuille

Kädentaitojen riemu on vain klikkauksen päässä

Virtuaalimessut on kävijöille ja näytteilleasettajille uusi, kokemuksellinen ja täysin ilmainen mahdollisuus uppoutua kädentaitoihin omalta kotisohvalta. Tervetuloa mukaan!

Pysy menossa mukana

Virtuaalimessuille

Messut kätesi ulottuvilla

 

Mistä on kyse?

Tervetuloa 3D-virtuaalimessuille 13.-15.11.2020. Virtuaalimessut ovat auki kolmen päivän ajanvuorokauden ympäri. Yrityksillä on omat sivunsa, missä pääset tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin. Voit jutella yritysten kanssa chatin välityksellä, kun kirjaudut sisään Facebook- tai Gmail-tunnuksilla.

  • 3 päivää käsityön huumaa
  • 55 ennakkoon nauhoitettua ohjelmaa
  • 160 Showroom-videota
  • 380 näytteilleasettajaa

Siirry virtuaalimessuille tästä

Tarjoukset ja usein kysytyt kysymykset

Olemme koostaneet  yritysten messutärpit yhden sivun alle, sieltä pääset kurkkaamaan, minkälaisia messutarjouksia ja tuotteita yrityksillä on voimassa virtuaalimessujen aikaan. Lue myös kaikki usein kysytyt kysymykset.

Virtuaalimessut aukeavat perjantaina klo 8.00 osoitteessa kadentaidotvirtuaalisesti.fi

Kysymykset 


Vuoden käsityötekniikka luo trendejä ja innostaa uusia harrastajia

la 14.11.2020 16:00-16:30

Taitoliitto nimeää vuosittain vuoden käsityötekniikan. Tänä vuonna on vietetty vuolemisen teemavuotta. Molla Mills kertoo kuulumisia vuolukiertueelta.

Muoti & Design
-muotinäytös

pe 13.11.2020 12:15

Suosittu muotinäytös nähdään myös virtuaalimessujen ohjelmistossa. Mukana 30 yritystä. Muotinäytös löytyy koko viikonlopun ajan ja löytyy myös Ohjelmakirjastosta.

.

Käsityötrendit ja somekuhina käsityömaailmassa, Käsityökekkerit

la 14.11.2020 17:00-17:45

Millaisia käsitöitä nyt tehdään, ja millaiset ohjeet inspiroivat käsityöläisiä tässä ajassa? Puhutaan pinnalla olevista tekniikoista Käsityökekkerit-bloggaaja Veera Jussilan kanssa.

TUTUSTU RUNSAASEEN OHJELMAAN

Kyllä vain, ohjelmaa on luvassa runsain mitoin– ohjelmistossa on luvassa näytöksiä, esittelyjä, työpajoja ja paljon muuta.

Live-ohjelman kautta pääset sukeltamaan messutunnelmaan. Suoraan messuhallista lähetettävä ohjelma koostuu idearikkaista työnäytöksistä ja muista ohjelmanumeroista. Muotinäytös on vuodesta toiseen messujen odotetuimpia ohjelmaosuuksia. Näytös kokoaa kotimaisen muotisuunnittelun uutuudet ja upeimmat taidonnäytteet. Showroom on näytteilleasettajien näyteikkuna, joka sisältää tuote-esittelyjä videoiden muodossa.

Ohjelmaa julkaistaan jatkuvasti – pysy kuulolla!

Ohjelma


Osallistuminen ja ongelmatilanteet

Osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi rekisteröitymistä tai erillisen sovelluksen lataamista, sillä sivu löytyy helposti selaimen kautta. Tapahtuma aukeaa perjantaina klo 8 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 23.59 ja tällä välin voit vierailla messuilla milloin vain. Tapahtumaan pääsee mukaan näiden nettisivujen kautta. Näytteilleasettajat kertovat omilla sivuillaan, mihin aikoihin he ovat tavoitettavissa.

Messujen henkilökunta on myös apunasi tapahtuma-aikana ja tavoitat meidät chatissa:

  • perjantaina 13.11. klo 8–20
  • lauantaina 14.11. klo 10–17
  • sunnuntaina 15.11. klo 10–17

Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan messuhuumaan!


Haluatko tuoreimmat tiedot virtuaalitapahtumasta?

Tilaa uutiskirje