Suomen Kädentaidot

Ravintolat ja kahvilat

Suomen Kädentaidot -messuilla kaikki ravintolat ja kahvilat ovat avoinna messujen aukioloaikojen mukaisesti ellei toisin mainita. Lounaslistat löytyvät lähempänä tapahtumaa osoitteesta www.finnresta.fi

Onnea Suomi 100 vuotta! Kaikissa myyntipisteissä saatavilla valkosuklaalla kuorrutettu puolukkainen Suomi-leivos.

KAHVILAT

HAHN CAFE & BAR, Pääaula
Piipahda lämmittävälle glühweinille tai viilentävälle virvokkeelle. Valikoimasta löytyy erilaisia pienpanimotuotteita, suolaisia ja makeita herkkutuotteita ja pikkunälkään rapeita pariloituja toasteja. A-oikeudet. Avoinna pe–la klo 8 ja su klo 9 lähtien.

Taitokahvila, A-halli
Tarjolla joulun parhaita herkkuja, kuten riisipuuroa, höyryävää glögiä, joulupullaa ja -torttuja sekä piparkakkuja. A-oikeudet.

Kohtaamispaikka-kahvila, A-halli
Kohtaamispaikka-kahvila on herkuttelijan keidas keskellä A-hallia. Laaja valikoima erilaisia kakkuja ja leivoksia. Tarjolla myös suolaista purtavaa, virvokkeita sekä kattava lajitelma Forsmanin teelaatuja niin irtoteenä kuin pussissa. Tässä pisteessä myynnissä myös rajoitettu erä vegaanisia leivoksia.

London, A-halli
Londoniin on mukava poiketa nauttimaan lasillinen tai kupillinen. Valikoimassa salaatteja, hedelmiä ja smoothieita, unohtamatta suolaisia ja makeita kahvileipiä. Avoinna pe–la klo 8 ja su klo 9 lähtien.

Bremen, A-halli
Hengähdä hetkeksi Bremenissä, samalla voit nauttia terveellisen keittolounaan. Perinteisen kahvin lisäksi saatavilla cappuccinoa ja espressoa sekä joulupullaa.

Ideakahvila, C-halli
Vietä mukava herkkuhetki nauttien paikallisten leipomoiden suussasulavia tuotteita. Samalla voit seurata Idealavan ohjelmaa.

Miniatyyri-kahvila, D-halli
Hallissa kaikki muu on pientä, mutta kahvilan tarjonta ei. Kahvin tai teen kanssa tarjolla maistuvia pullia, erilaisia kakkuja ja herkullisia leivoksia.

Kuohuviinibaari, E-halli
Nauti lasillinen kuohuvaa Ohjelmalavan läheisyydessä. Laadukkaita kuplajuomia ja herkullisia sapaksia eli suomalaisia tapaksia, erilaisia juustoja sekä pikkumakeita.

Delikahvila, E-halli
Delikahvila hurmaa herkkusuut. Tarjolla kattava valikoima herkkuja croissanteista leivoksiin. Kahvin vastapainoksi monipuolinen teelajitelma Forsmanin laatusekoituksia. Testaa ja ihastu, sillä viereiseltä osastolta voit ostaa teetä kotiin vietäväksi.

Take Away -kahvila, E-halli
Nappaa mukaasi mukillinen kahvia tai teetä ja sukella takaisin messuhulinaan.

 

LOUNASRAVINTOLAT

ARLANDA, Pääaula
Sijaitsee pääaulassa ja palvelee lounasasiakkaita. Kotiruokalounaan lisäksi vegaaninen vaihtoehto, kysy lisätietoja henkilökunnalta. Lounasaika klo 11–16. Valikoimassa myös kahvilatuotteita. Avoinna klo 10 lähtien.

KASTRUP, A-Halli 2. krs.
Palvelee messuvieraita A-hallin 2. kerroksessa. Parvelta on mukava seurata alakerran messuhulinaa ja samalla nauttia lounasta tai lähileipomoiden herkullisia tuotteita kahvin kera. Avoinna klo 11 lähtien, lounasaika klo 11–15.

BARCELONA, E-Halli 2. krs.
Lounasravintola E-hallin 2. kerroksessa, missä tarjolla kotiruokalounaan lisäksi myös keittolounas. Lounaan lisäksi kahvilatuotteita ja virvokkeita. Avoinna klo 11 lähtien, lounasaika klo 11–15.

HAHN GRILLI & CAFE, Pääaula
Hampurilaisravintola, jossa voit nauttia myös kahvilatuotteita ja erikoiskahveja. Avoinna messujen aukioloaikojen mukaisesti. Hampurilaisannoksia, kasvisburgereita ja muita grilliherkkuja saatavilla klo 11 lähtien.

 

PIKARUOKA

EXPRESS TAKE AWAY
Suolaisennälkään tarjolla sushia, valmiita salaatteja rasioissa sekä täytettyjä artesaanisämpylöitä. Nauti tummapaahtoisen kahvin kanssa tai hemmottele itseäsi erikoiskahvilla.

HOT DOG -PISTE
Tarjolla Lihajalosteen kuuluisat makkaratuotteet ja hot dogeja. Avoinna klo 11 lähtien.