Ravintolat ja kahvilat | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

Ravintolat ja kahvilat

Suomen Kädentaidot -messuilla kaikki ravintolat ja kahvilat ovat avoinna messujen aukioloaikojen mukaisesti ellei toisin mainita. Lounaslistat löytyvät Finnrestan sivuilta.

Ravintoloiden ja kahviloiden sijainnit löytyvät opaskartoista.

RAVINTOLAT

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ravintoloista löydät paljon erilaisia ruokailuvaihtoehtoja mm. perinteisestä kotiruokalounaasta salaatteihin, keittoihin, hampurilaisiin tai tapaksiin.

ARLANDA, Pääaula
Sijaitsee pääaulassa ja palvelee lounasasiakkaita. Kotiruokalounaan lisäksi valikoimassa myös kahvilatuotteita ja erikoiskahveja. Lapsille tarjoamme lounaan yhteydessä jäätelöpuikon jälkiruuaksi. Lounasaika klo 11–16. Avoinna klo 10 lähtien.

KASTRUP, A-Halli 2. krs.
Palvelee messuvieraita A-hallin 2. kerroksessa. Parvelta on mukava seurata alakerran messuhulinaa ja samalla nauttia lounasta tai lähileipomoiden herkullisia tuotteita kahvin kera. Avoinna klo 11 lähtien, lounasaika klo 11–15.

BARCELONA, E-Halli 2. krs.
Lounasravintola E-hallin 2. kerroksessa, jossa lounas tarjolla klo 11–16. Lounaan lisäksi kahvilatuotteita ja virvokkeita. Avoinna klo 11 lähtien.

RYGGE, E-hallin 2. krs
Uusin ravintolamme sijaitsee E-hallin 2. kerroksessa. Kulku kätevästi liukuportaita pitkin yläkertaan. Rygge on tyylikäs valinta silloin, kun haluat ruokahetkeesi hiukan enemmän tasokkuutta! Ryggessä perjantaina ja lauantaina tarjolla bistroannoksia ja sunnuntaina brunssi. Löydät Ryggen menut täältä.

  • Bistro (PE-LA)
    Tunnelmallisessa ja viihtyisässä ravintolassa voit perjantaina ja lauantaina nautiskella herkullisista bistroannoksista mukavissa looseissa. Keittiömestari suosittelee päivän pihviä, joka on passeli pari laadukkaan punaviinin kanssa. Täytetty uuniperuna valintasi mukaan joko savulohi- tai savutofutäyttellä on nappivalinta raikkaan valkoviinin kanssa.
  • Brunssi (SU)
    Käynnistä päiväsi herkullisella ja maukkaalla brunssilla! Brunssi tarjolla vain sunnuntaina klo 11–15.30. Yllätä isä ja tulkaa herkuttelemaan koko perheen voimin isänpäivän kunniaksi. Tervetuloa nauttimaan!

SALAATTIRAVINTOLA TAMPERE, E-Halli
Tämän pisteen päätuote ovat raikkaat ja runsaat salaatit, jotka täyttävät nälkäisen vatsan. Salaatin kaveriksi voit valita pirskahtelevaa kuplajuomaa tai täyteläistä viiniä. Jälkiruokaakin löytyy!

HAHN CAFE & HOT DOG & PIZZA, pääaula
Sijaitsee pääaulassa infopisteen vieressä ja on avoinna aamuisin jo huoltoaikana. Tästä pisteestä pikkunälkään perinteinen hot dog, isompaan nälkään suosittelemme jättihodaria. Myös herkullisia pizza sliceja. Valikoimassa myös erilaisia makeita sekä suolaisia kahvilatuotteita sekä erikoiskahveja. Glögiä oman maun mukaan, joko manteleilla, rusinoilla, terästettynä tai ilman.

HAHN GRILLI & CAFE, pääaula D-hallin edustalla
Hampurilaisravintola sijaitsee pääaulassa D-hallin edustalla. Ravintolassa voit nauttia myös kahvilatuotteita ja erikoiskahveja. Avoinna messujen aukioloaikojen mukaisesti. Hampurilaisannoksia, kasvisburgereita ja muita grilliherkkuja saatavilla klo 11 lähtien.

TAPOLAN MUSTAMAKKARA-AUTO, A-hallin sisääntuloaula
Löytyy A-hallin sisääntuloaulasta. Tervetuloa herkuttelemaan paikallista perinneherkkua, mustaamakkaraa, suoraan katukeittiöautosta. Myös hodareita on saatavilla. Avoinna klo 11 lähtien.


KAHVILAT

A-HALLIN KAHVILAT

LONDON
Mukava poiketa kulmakahvilaan nauttimaan lasillinen tai kupillinen. Valikoimassa salaattirasioita, hedelmiä ja smoothieita, unohtamatta suolaisia ja makeita kahvileipiä. Täältä löydät myös vegaanipullaa.

KOHTAAMISPAIKKA-KAHVILA
Herkuttelijan keidas keskellä A-hallia. Laaja valikoima erilaisia kakkuja ja leivoksia. Kahvilamestari suosittelee Kädentaidot juhlaleivosta! Tarjolla myös täytettyjä italialaisia leipiä ja suolaisia piiraspaloja, virvokkeita sekä kattava lajitelma Forsmanin teelaatuja.

NUKKEKOTIKAHVILA
Hengähdä hetkeksi, samalla voit nauttia herkullisen keittolounaan. Mikäs sen parempaa, kuin samettinen suppilovahverokeitto! Kahvin tai teen kanssa tarjolla maistuvia pullia ja täytettyjä sämpylöitä.

TAITOKAHVILA
Kahvin tai teen kanssa tarjolla maistuvia pullia, kakkua ja Kädentaidot-juhlaleivoksia. Suolaisen nälkään suosittelemme täytettyjä leipiä italialaisella twistillä, maistuisiko Milanon leipä

JÄÄTELÖKIOSKI
Tampereen Jäätelötehtaan kioskilta pääaulasta saat aitoa käsintehtyä artesaanijäätelöä herkutteluhetkiin. Jäätävän hyvää!

 

C- JA D-HALLIN KAHVILAT

IDEAKAHVILA
Herkuttelu on sallittua! Ideakahvilassa istuskellessa kahvin tai teen seuraksi voi valita palan maistuvaa juustokakkua tai suussa sulavan Kädentaidot-juhlaleivoksen. Välipalaksi ja suolaisen nälkään on saatavilla erilaisia täytettyjä sämpylöitä sekä virvokkeita.

JOULUKAHVILA
Joulukahvilasta joulun parhaita herkkuja! Tarjolla täyteläistä riisipuuroa sekahedelmäkeitolla tai ripauksella kanelia ja sokeria. Glögin kanssa maistuu luumuinen joulutorttu tai rapea piparkakku. Höyryävän kuuman glögin joukkoon saa myös terästyksen tästä A-oikeuksin varustetusta kahvilasta.

 

E-HALLIN KAHVILAT

KUOHUVIINIBAARI
Kun lasissa kuohuu, maistuu sen seurana suomalaiset sapakset ja tapakset. Viinilasillisen kruunaa juustolautanen ja macaron-pikkuleivät maistuvat vaikka sellaisenaan.