Suomen Kädentaidot

Ravintolat ja kahvilat

Suomen Kädentaidot -messuilla kaikki ravintolat ja kahvilat ovat avoinna messujen aukioloaikojen mukaisesti ellei toisin mainita. Lounaslistat löytyvät lähempänä tapahtumaa osoitteesta www.finnresta.fi

Voit katsoa ravintoloiden ja kahviloiden sijainnin opaskartoista »

RAVINTOLAT

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ravintoloista löydät paljon erilaisia ruokailuvaihtoehtoja mm. perinteisestä kotiruokalounaasta salaatteihin, keittoihin, hampurilaisiin, sushiin tai tapaksiin.

ARLANDA, Pääaula
Sijaitsee pääaulassa ja palvelee lounasasiakkaita. Kotiruokalounaan lisäksi valikoimassa myös kahvilatuotteita. Lounasaika klo 11–16. Avoinna klo 10 lähtien.

KASTRUP, A-Halli 2. krs.
Palvelee messuvieraita A-hallin 2. kerroksessa. Parvelta on mukava seurata alakerran messuhulinaa ja samalla nauttia lounasta tai lähileipomoiden herkullisia tuotteita kahvin kera. Avoinna klo 11 lähtien, lounasaika klo 11–15.

BARCELONA, E-Halli 2. krs.
Lounasravintola E-hallin 2. kerroksessa, missä on tarjolla kotiruokalounaan lisäksi myös keittolounas. Lounaan lisäksi kahvilatuotteita ja virvokkeita. Avoinna klo 11 lähtien, lounasaika klo 11–15.

SALAATTIRAVINTOLA TAMPERE, E-Halli
Tämän pisteen päätuote ovat raikkaat ja runsaat salaatit, jotka täyttävät nälkäisen vatsan. Salaatin kaveriksi voit valita pirskahtelevaa kuplajuomaa tai täyteläistä viiniä. Jälkiruokaakin löytyy!

HOT DOG -PISTE
Tarjolla Lihajalosteen kuuluisat makkaratuotteet ja hot dogeja. Avoinna klo 11 lähtien.

HAHN GRILLI & CAFE, Pääaula
Hampurilaisravintola, jossa voit nauttia myös kahvilatuotteita ja erikoiskahveja. Avoinna messujen aukioloaikojen mukaisesti. Hampurilaisannoksia, kasvisburgereita ja muita grilliherkkuja saatavilla klo 11 lähtien.


KAHVILAT

A-HALLIN KAHVILAT

LONDON
Mukava poiketa nauttimaan lasillinen tai kupillinen. Valikoimassa valmissalaatteja, hedelmiä ja smoothieita, unohtamatta suolaisia ja makeita kahvileipiä.

KOHTAAMISPAIKKA-KAHVILA
Herkuttelijan keidas keskellä A-hallia. Laaja valikoima erilaisia kakkuja ja leivoksia. Tarjolla myös suolaista purtavaa, virvokkeita sekä kattava lajitelma Forsmanin teelaatuja niin irtoteenä kuin pussissa.

JOULUPUU-KAHVILA
Hengähdä hetkeksi, samalla voit nauttia terveellisen keittolounaan. Perinteisen kahvin lisäksi saatavilla cappuccinoa ja espressoa sekä joulupullaa.

TAITOKAHVILA
Kahvin tai teen kanssa tarjolla maistuvia pullia, erilaisia kakkuja ja herkullisia leivoksia.

 

C- JA D-HALLIN KAHVILAT

IDEAKAHVILA
Herkuttelu on sallittua! C-hallin Ideakahvilassa istuskellessa kahvin tai teen seuraksi voi valita palan maistuvaa kakkua tai suussa sulavan leivoksen.

JOULUKAHVILA
D-hallin Joulukahvilasta joulun parhaita herkkuja! Tarjolla täyteläistä riisipuuroa rusinakeitolla tai ripauksella kanelia ja sokeria. Tuhdimpaan nälkään suosittelemme jouluboxia, joka sisältää jouluisen välipalan. Glögin kanssa maistuu luumuinen joulutorttu tai rapea piparkakku. Höyryävän kuuman glögin joukkoon saa myös terästyksen tästä A-oikeuksin varustetusta kahvilasta.

 

E-HALLIN KAHVILAT

LANKAKAHVILA
Lankakahvila hurmaa herkkusuut. Tarjolla kattava valikoima herkkuja croissanteista leivoksiin. Kahvin vastapainoksi monipuolinen teelajitelma Forsmanin laatusekoituksia. Testaa ja ihastu, sillä viereiseltä osastolta voi ostaa teetä kotiin vietäväksi.

KUOHUVIINIBAARI
Makuelämyksiä sushista samppanjaan! Kun lasissa kuohuu, maistuu sen seurana suomalaiset sapakset ja tapakset. Viinilasillisen kruunaa juustolautanen ja macaron-pikkuleivät maistuvat vaikka sellaisenaan.

 

PÄÄAULAN KAHVILAT

GLÖGIKAHVILA
Piipahda lämmittävälle glühweinille, perinteiselle glögille tai viilentävälle virvokkeelle. Glögiä oman maun mukaan, joko manteleilla, rusinoilla, terästettynä tai ilman. Valikoimasta löytyy erilaisia suolaisia ja makeita herkkutuotteita ja pikkunälkään rapeita pariloituja toasteja. A-oikeudet.