Ravintolat ja kahvilat | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

Ravintolat ja kahvilat

Suomen Kädentaidot -messuilla kaikki ravintolat ja kahvilat ovat avoinna messujen aukioloaikojen mukaisesti ellei toisin mainita. Lounaslistat löytyvät lähempänä tapahtumaa osoitteesta www.finnresta.fi

Voit katsoa ravintoloiden ja kahviloiden sijainnin opaskartoista »

RAVINTOLAT

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ravintoloista löydät paljon erilaisia ruokailuvaihtoehtoja mm. perinteisestä kotiruokalounaasta salaatteihin, keittoihin, hampurilaisiin, sushiin tai tapaksiin.

ARLANDA, Pääaula
Sijaitsee pääaulassa ja palvelee lounasasiakkaita. Kotiruokalounaan lisäksi valikoimassa myös kahvilatuotteita. Lapsille tarjoamme lounaan yhteydessä jäätelöpuikon jälkiruuaksi. Lounasaika klo 11–16. Avoinna klo 10 lähtien.

KASTRUP, A-Halli 2. krs.
Palvelee messuvieraita A-hallin 2. kerroksessa. Parvelta on mukava seurata alakerran messuhulinaa ja samalla nauttia lounasta tai lähileipomoiden herkullisia tuotteita kahvin kera. Avoinna klo 11 lähtien, lounasaika klo 11–15.

BARCELONA, E-Halli 2. krs.
Lounasravintola E-hallin 2. kerroksessa, jossa lounas tarjolla klo 11–15. Lounaan lisäksi kahvilatuotteita ja virvokkeita. Avoinna klo 11 lähtien.

SALAATTIRAVINTOLA TAMPERE, E-Halli
Tämän pisteen päätuote ovat raikkaat ja runsaat salaatit, jotka täyttävät nälkäisen vatsan. Salaatin kaveriksi voit valita pirskahtelevaa kuplajuomaa tai täyteläistä viiniä. Jälkiruokaakin löytyy!

HAHN CAFE & HOT DOG & PIZZA
Sijaitsee pääaulassa ja on avoinna aamuisin jo huoltoaikana. Valikoimassa erilaisia makeita sekä suolaisia kahvilatuotteita sekä erikoiskahveja. Glögiä oman maun mukaan, joko manteleilla, rusinoilla, terästettynä tai ilman. Tästä pisteestä pikkunälkään myös perinteinen hot dog. Isompaan nälkään löytyy jättihodari! Kasvisruokailijoille suosittelemme porkkanahodaria. Myös pizza sliceja.

HAHN GRILLI & CAFE
Hampurilaisravintola, jossa voit nauttia myös kahvilatuotteita ja erikoiskahveja. Avoinna messujen aukioloaikojen mukaisesti. Hampurilaisannoksia, kasvisburgereita ja muita grilliherkkuja saatavilla klo 11 lähtien.

TAPOLAN MUSTAMAKKARA-AUTO
Löytyy A-hallin sisääntuloaulasta. Tervetuloa herkuttelemaan paikallista perinneherkkua, mustaamakkaraa, suoraan katukeittiöautosta. Myös höyrymakkaraa on saatavilla. Avoinna klo 11 lähtien.


KAHVILAT

A-HALLIN KAHVILAT

LONDON
Mukava poiketa nauttimaan lasillinen tai kupillinen. Valikoimassa salaattirasioita, hedelmiä ja smoothieita, unohtamatta suolaisia ja makeita kahvileipiä. Täältä löydät myös vegaanipullaa.

KOHTAAMISPAIKKA-KAHVILA
Herkuttelijan keidas keskellä A-hallia. Laaja valikoima erilaisia kakkuja ja leivoksia. Tarjolla myös täytettyjä patonkeja, virvokkeita sekä kattava lajitelma Forsmanin teelaatuja niin irtoteenä kuin pussissa.

NUKKEKOTIKAHVILA
Hengähdä hetkeksi, samalla voit nauttia terveellisen keittolounaan. Kahvin tai teen kanssa tarjolla maistuvia pullia ja täytettyjä sämpylöitä.

TAITOKAHVILA
Kahvin tai teen kanssa tarjolla maistuvia pullia, erilaisia kakkuja ja herkullisia leivoksia. Suolaisen nälkään suosittelemme meillä itsetehtyjä bageleita.

 

C- JA D-HALLIN KAHVILAT

IDEAKAHVILA
Herkuttelu on sallittua! C-hallin Ideakahvilassa istuskellessa kahvin tai teen seuraksi voi valita palan maistuvaa kakkua tai suussa sulavan glögileivoksen.

JOULUKAHVILA
D-hallin Joulukahvilasta joulun parhaita herkkuja! Tarjolla täyteläistä riisipuuroa rusinakeitolla tai ripauksella kanelia ja sokeria. Glögin kanssa maistuu luumuinen joulutorttu tai rapea piparkakku. Höyryävän kuuman glögin joukkoon saa myös terästyksen tästä A-oikeuksin varustetusta kahvilasta.

 

E-HALLIN KAHVILAT

MUTTERI
Mutterissa kuohuu käsityöläisolut! Oluen kaveriksi pikkunälkään maistuvaa bratwurstia ja perunasalaattia. Tule loungeen, ota rennosti ja nauti.

KUOHUVIINIBAARI
Kun lasissa kuohuu, maistuu sen seurana suomalaiset sapakset ja tapakset. Viinilasillisen kruunaa juustolautanen ja macaron-pikkuleivät maistuvat vaikka sellaisenaan.

Osta lippu