Hämeen Ammattikorkeakoulu / Wetterhoff | Suomen Kädentaidot
Suomen Kädentaidot

Hämeen Ammattikorkeakoulu / Wetterhoff

HÄMEENLINNA

Osasto E1006

Osastolla tapahtuu

Kestävän kehityksen suuntaviivat määrittelevät yhä enenevissä määrin HAMKin painopisteitä muotoilun maailmassa. Tämän vuoden teema on lyhyesti ja ytimekkäästi Tiedosta! Osastolla ja muotinäytöksessä tuodaan esille tiedostavien valintojen ja ympäristön tärkeyttä sekä tiedon ja tutkimustuloksien merkitystä.  Tiedosta! – kestävämmän muotoilun puolesta.

Suomen kädentaidot -messuilla HAMKin osastolla E1006 nähdään muotoiluopiskelijoiden näkemyksiä kestävästä kehityksestä ja ekologisuudesta. Esillä on asusteita, vaatteita, jalkineita sekä lasi- ja keramiikkatuotteita kestävän muotoilun näkökulmasta toteutettuina.

Osastolla on mahdollisuus osallistua Suomen kädentaidot -messujen ja HAMKin jalkinemuotoilun yhteiseen kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan vuoden 2020 Suomen kädentaidot -messujen VIP-pääsylippuja.

Muotinäytöksessä lauantaina 16.11. klo 15.30, E-hallin Muoti & Design -lavalla nähdään vaatetusmuotoilun opiskelijoiden visio tiedostavasta muodista.

Samalla lavalla voi seurata jalkinemuotoilun opiskelijoiden ja HAMKista valmistuneiden jalkinesuunnittelijoiden yhteisiä keskusteltutuokioita. Aiheina ovat ekologinen jalkine ja kestävän kehityksen merkitys suunnitteluun. Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Haastateltavina ovat:

  • perjantaina 15.11. Palmroth Original-brändin suunnittelija Anu Haalahti
  • lauantaina 16.11. Mioona-brändin suunnittelija Oona Ritari ja Saint Vacant-brändin Janne Lax
  • sunnuntaina 17.11. kuullaan, onko nahka ekologinen materiaali.

Esitysten järjestäjä: HAMKin muotoilun opiskelijat – vaatetuksen, jalkineen sekä lasi- ja keramiikan toisen ja kolmannen vuosikurssin opiskelijat

Yhteystiedot

HÄMEENLINNA
SUOMI

Teema: Osastolla tapahtuu

Osta lippu